Neler Yeni

Çözüldü✓ Sıvı soğutmamın vidaları kayıp

supremos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
halil şahan
merhaba 1 yıl önce doğum günümde sıvı soğutucu hediyesi aldım ve şuan kullanma ihtiyacı duydugumdan dolayı kullanmak istedim ama bana hediye ederken vidalarını sanırım getirmemişler ve vidalar kayıp malesef sadece sıvı soğutucu var başka herhangi bir şey yok takmam için neler gerekli? bunları bulabilir miyim?

sıvı soğutucum bu : https://www.hepsiburada.com/gameboo...ntr360-p-HBCV000002NYF1?magaza=magicteknoloji

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
merhaba 1 yıl önce doğum günümde sıvı soğutucu hediyesi aldım ve şuan kullanma ihtiyacı duydugumdan dolayı kullanmak istedim ama bana hediye ederken vidalarını sanırım getirmemişler ve vidalar kayıp malesef sadece sıvı soğutucu var başka herhangi bir şey yok takmam için neler gerekli? bunları bulabilir miyim?

sıvı soğutucum bu : https://www.hepsiburada.com/gameboo...ntr360-p-HBCV000002NYF1?magaza=magicteknoloji
hocam vidaların ölçüsünü bi şekilde elde edersen 3d yazıcı ile bastırabilirsin

Talhaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Talha Güleryüz

dostum nerde oturuyosun istanbul içindeyse elektrikçiyim cida soket lerini bulabilrim sana
ama kendin bakmak istersen karaköyde hepsini kesilkke bulsurun

supremos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
halil şahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum nerde oturuyosun istanbul içindeyse elektrikçiyim cida soket lerini bulabilrim sana
ama kendin bakmak istersen karaköyde hepsini kesilkke bulsurun
istanbulda değilim ama satıyorsanız alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan Taş

Knk hırdavatcılarda her ölçüde vida var istersen gidip bir bak bulursun

VuVuzela

80+
hocam vidaların ölçüsünü bi şekilde elde edersen 3d yazıcı ile bastırabilirsin
3d yazıcı işini unutun hocam vidalı işlemlerde. Ölçüyü aldıktan sonra her türlü sanayi içindeki levazımatçıda bulunur vidalar.

supremos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
halil şahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çift Taraflı bant ile yapıştır bende öyle yapıştırmış tım ....
herhangi bir vida yok direk bende olan tek şey radyatör,pompa,fanlar nasıl yapabilirim ki o şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

3d yazıcı işini unutun hocam vidalı işlemlerde. Ölçüyü aldıktan sonra her türlü sanayi içindeki levazımatçıda bulunur vidalar.
trendyol mağazından falan öğrenebilir miyim acaba vida boyutlarını

VuVuzela

80+
herhangi bir vida yok direk bende olan tek şey radyatör,pompa,fanlar nasıl yapabilirim ki o şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

trendyol mağazından falan öğrenebilir miyim acaba vida boyutlarını
M3.5x0.6 ölçüsündedir %90. Uzunluğunu radyatör kalınlığının yarısı kadar seçersen sıkıntı olmaz sanırım

supremos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
halil şahan
M3.5x0.6 ölçüsündedir %90. Uzunluğunu radyatör kalınlığının yarısı kadar seçersen sıkıntı olmaz sanırım
anladım herhangi bir bilgisayarcıda olur diye düşünüyorum teşekkür ederim yardımın için

VuVuzela

80+
anladım herhangi bir bilgisayarcıda olur diye düşünüyorum teşekkür ederim yardımın için
Rica ederim. Bilgisayarcılarda da olur muhtemelen. İşim net olsun dersen radyatörü al git hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,889
Üyeler
160,618
Son üye
MILO4D
Top Bottom