Cleocin T Kullanmıştım Doktor yazmıştı.Arkadaslar doktora gittim 1 jel 2 krem verdi 2,5 ay oldu değişiklik yok googleye yazdim hangi yöntem uygulanmali bilemedim daha önceden uygulamış başarılı olmuş kişiler varmi paylaşabilirimi yontemi
la süt tam tersi sivilce yapmıyor muusüt iç
cleocin T gerçekten etkili fakat her tarafa yaydı bende bıraktım kullanmayıCleocin T Kullanmıştım Doktor yazmıştı.
He Doğal Olsun dersen Kişisel Olarak Dalin Sabun(evet sabunu varmış) ve Eşşek Veye Keci sütlü yani yüzü besliyen sabun kullan yağlı beslenme gecer biznilLah.
çok çekme geçerArkadaslar doktora gittim 1 jel 2 krem verdi 2,5 ay oldu değişiklik yok googleye yazdim hangi yöntem uygulanmali bilemedim daha önceden uygulamış başarılı olmuş kişiler varmi paylaşabilirimi yontemi
Sarımsak sür . Sarımsağın suyunu çıkararak oraya yavaşça sür. Acıtabilir ama etkili.Arkadaslar doktora gittim 1 jel 2 krem verdi 2,5 ay oldu değişiklik yok googleye yazdim hangi yöntem uygulanmali bilemedim daha önceden uygulamış başarılı olmuş kişiler varmi paylaşabilirimi yontemi