Sivilce nasil gecirilir

Flash:(

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaslar doktora gittim 1 jel 2 krem verdi 2,5 ay oldu değişiklik yok googleye yazdim hangi yöntem uygulanmali bilemedim daha önceden uygulamış başarılı olmuş kişiler varmi paylaşabilirimi yontemi

Arkadaslar doktora gittim 1 jel 2 krem verdi 2,5 ay oldu değişiklik yok googleye yazdim hangi yöntem uygulanmali bilemedim daha önceden uygulamış başarılı olmuş kişiler varmi paylaşabilirimi yontemi
Cleocin T Kullanmıştım Doktor yazmıştı.
He Doğal Olsun dersen Kişisel Olarak Dalin Sabun(evet sabunu varmış) ve Eşşek Veye Keci sütlü yani yüzü besliyen sabun kullan yağlı beslenme gecer biznilLah.

Nerende var tam olarak?

Zamanında az çok uğraşmış biri olarak doktora görünmenizi tavsiye ederim. Eğer kanlı akne ve deri altı aknesi mevcutsa ve sık ise size büyük ihtimalle roaccutane tedavisi uygulayacaktır. Bunun türevleri dışında kesin olarak geçiren bir yöntem yok maalesef.

ben kolonya sürdüm azaldı kolonya sür :D

la süt tam tersi sivilce yapmıyor muu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cleocin T Kullanmıştım Doktor yazmıştı.
He Doğal Olsun dersen Kişisel Olarak Dalin Sabun(evet sabunu varmış) ve Eşşek Veye Keci sütlü yani yüzü besliyen sabun kullan yağlı beslenme gecer biznilLah.
cleocin T gerçekten etkili fakat her tarafa yaydı bende bıraktım kullanmayı

Çay ağacı sabunu. Hem yapıyoruz hem kullanıyoruz 3 günde iltihabı kurutuyor ve iz kalmıyor. Ama siz bulamazsınız.

skin detox ile gizle geçmesi için ergenliğin bitmesini bekle :D

Doktorun verdiği krem büyük ihtimalle Fucidin diye tahmin ediyorum. Benim tavsiyem ne kadar acıtsa da limon sürmen yönünde olur.

Sarımsak sür . Sarımsağın suyunu çıkararak oraya yavaşça sür. Acıtabilir ama etkili.

Geri