Bimdekini alsak geçirir mi hocam?Bant: BİM'de satılan Rituel de bilmem ne markası
Maske: Claderm kil maskesi
Rituel De BeauteBant: BİM'de satılan Rituel de bilmem ne markası
Evet iki ürünü de kullandım, kullanıyorum, faydasını gördüm. Ama temizlik adımını yaptıktan sonra yapmalısınız, diğer konunuzu gördüm, dermatoloğa muayene olduktan sonra size önereceği temizlik jelini kullandıktan sonra ancak bunlar işe yarar.İyi gelir mi kullandınız mı maskeyi
Bimdekini alsak geçirir mi hocam?
TeşekkürlerEvet iki ürünü de kullandım, kullanıyorum, faydasını gördüm. Ama temizlik adımını yaptıktan sonra yapmalısınız, diğer konunuzu gördüm, dermatoloğa muayene olduktan sonra size önereceği temizlik jelini kullandıktan sonra ancak bunlar işe yarar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bimde siyah nokta bantları var onlardan alabilirsinHerhangi bir maske öneriniz var mı veya bant
Dediğiniz ürün maske yani bimde dimiEvet iki ürünü de kullandım, kullanıyorum, faydasını gördüm. Ama temizlik adımını yaptıktan sonra yapmalısınız, diğer konunuzu gördüm, dermatoloğa muayene olduktan sonra size önereceği temizlik jelini kullandıktan sonra ancak bunlar işe yarar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam, Bant BİM’de (rituel de beaute).Dediğiniz ürün maske yani bimde dimi
Fakirlikten siyah nokta'yı okuyunca göz hastalığı olan siyah nokta sandımHerhangi bir maske öneriniz var mı veya bant
Bir tane alet vardı siyah noktaları falan vakumlayıp çekiyordu trendyolda vesaire 60tl'di sanırsam.Herhangi bir maske öneriniz var mı veya bant