Ama bence siyah olan çok kir topluyor beyazKlavyem ve farem beyaz. Sizce hangisi yakışır ?
Bence siyah dostumKlavyem ve farem beyaz. Sizce hangisi yakışır ?
siyah bencede klavye mouse beyaz kulaklık ve monitörlede o uyum sağlar beyaz çizgilerde ayrıca hoş zatenKlavyem ve farem beyaz. Sizce hangisi yakışır ?
Hocam kulaklık da beyazsiyah bencede klavye mouse beyaz kulaklık ve monitörlede o uyum sağlar beyaz çizgilerde ayrıca hoş zaten
cloud 2 görünüyor fotodaHocam kulaklık da beyazAma beyaz klavye ve farenin altında siyah renk daha lüks duruyor gibime geldi . Katılıyorum size yani.
O foto o mousepadi alan kişinin değerlendirme yorumu hocam. Zaten almış olsam burada niye sorayim kicloud 2 görünüyor fotoda
siyahKlavyem ve farem beyaz. Sizce hangisi yakışır ?
PAVDHIUAVHJKDAHVDAJVIODAVO foto o mousepadi alan kişinin değerlendirme yorumu hocam. Zaten almış olsam burada niye sorayim ki![]()
Niye öyle dediniz hocam , başka forum sitesinde de konu açmıştım çoğu kişi beyaz dedi. Bir de bu sitedekilere sorayim dedim.Beyaz diyen kördür.
Mouse ve fareyi öne çıkarıyor siyah. Daha hoş.Niye öyle dediniz hocam , başka forum sitesinde de konu açmıştım çoğu kişi beyaz dedi. Bir de bu sitedekilere sorayim dedim.
Klavye mouse beyaz,mousepad siyah kullanıyorum şahsen her şey beyaz yerine böyle olunca daha iyi ve uyumlu gözüküyor tercihim siyah olurKlavyem ve farem beyaz. Sizce hangisi yakışır ?