Neler Yeni

Siz bu iki monitörden hangisini tercih ederdiniz? Neden?

Coressa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Ateş
MSI
Gigabyte
Arkadaşlar The Outlast Trials, God Of War, Uncharted, Spiderman vb. hikaye tabanlı oyunlar için renklerin kalitesine, doygunluğuna, derinliğine önem veriyorum. Öte yandan Valorant, CSGO vb. FPS rekabetçi oyunlar da oynayacağım. Siz benim yerimde olsanız iki monitörden hangisini tercih ederdiniz? Nedenleriyle açıklarsanız sevinirim.

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
MSI
Gigabyte
Arkadaşlar The Outlast Trials, God Of War, Uncharted, Spiderman vb. hikaye tabanlı oyunlar için renklerin kalitesine, doygunluğuna, derinliğine önem veriyorum. Öte yandan Valorant, CSGO vb. FPS rekabetçi oyunlar da oynayacağım. Siz benim yerimde olsanız iki monitörden hangisini tercih ederdiniz? Nedenleriyle açıklarsanız sevinirim.
ben de gigabyte olan var baya memnunum ama tek sorunu video izlerken hd degil pikseller gözüküyor ürün 1080p ama kendinden 4k çözünürlük destekli geliyor püksellesme yapıyor bu da onun dısı sorun yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
MSI
Gigabyte

Coressa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden tavsiye ettiğinizi açıklayabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk

Coressa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer hocalarım lütfen görüşlerinizi belirtin. Benim için çok önemli. Alternatif bir öneriniz olursa da lütfen paylaşın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,765
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom