Çözüldü✓ Siz ne düşünüyorunuz

mujtaba

80+
Reaksiyon skoru
0
https://www.hepsiburada.com/kingsto...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.23.1
sizce bu bileşenler nasıl birbirini uyunlumudur sorun varasa nedir ve eğer siz olsaaydınız neye çıkrıp ne eklerdiniz ve neden?

2K ve üzeri çözünürlükte oynuyorsanız 7500fli bir sistem alıp fiyatı biraz daha düşünce 9800x3d'ye de geçebilirsiniz hocam.

evet sıfırdan toplmaya düşünüyorum hzır sistem almak istemiyorum hocam o yüzden tek tek almak isityorum
Bütçeniz nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve sistem ne amaç ile kullanılacak blender mı render mı yoksa oyun mu

Bütçeniz nedir?
50bin tl

2K ve üzeri çözünürlükte oynuyorsanız 7500fli bir sistem alıp fiyatı biraz daha düşünce 9800x3d'ye de geçebilirsiniz hocam.
evet 2k bir monitör almaya planlıyorum

Bütçeniz nedir?

Ve sistem ne amaç ile kullanılacak blender mı render mı yoksahocam
sadece oyun desem yalan olur ama genelde oyun

Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi kasa muhtemelen @quartle hocamın önerdiğidir. Uğraşmak istemiyorsanız onu alıp geçebilirsiniz ama 9800X3D çıkmışken ben 7800X3D'li bir sistem almazdım.

Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi kasa muhtemelen @quartle hocamın önerdiğidir. Uğraşmak istemiyorsanız onu alıp geçebilirsiniz ama 9800X3D çıkmışken ben 7800X3D'li bir sistem almazdım.
fiyat farkı var 7800x3d hala kraldır

50bin tl

evet 2k bir monitör almaya planlıyorum

sadece oyun desem yalan olur ama genelde oyun
Bütçeniz 3k daha çıkar ise buna bak hocam rami 32gb lexar thor yapar alırsın daha sonradan 9800x3d geçersin çok daha iyi olur

hocam o dediğiniz işelmci 30k ne doğru olur almak sizce
Fiyatı 1 2 ay içerisinde düşer hocam amd de hep öyle oluyor

Geri