Neler Yeni

Yardım Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? 1000mbps v 100mbps

Sizce hangisi?

• 1000mbps ilk 5 ay 599₺ sonraki 10 ay 1089₺

• 299₺ 100mbps

• Cevap gör

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Beyler yeni eve taşınacağım 1000mbps interneti var.

Türk Telekom ilk 5 ay 599₺,
Sonraki 10 ay 1089₺ fiyat veriyor.
Üstelik 500₺ hepsibuarada bakiyesi hediye ediyorlar.

Millenicom ise 299₺ ye 100mbps veriyor.

1000mbps mi tercih etmeliyim 100mbps mi?
Şuanda superbox kullanıyorum ortalama 4mbps veriyor yada vermiyor, 1350₺ aylık ödüyorum.
Ama bu fiyat çok yoruyor.
Artı olarak sistemim 1000mbps internetin hepsini alabilir mi?
Anakartım gigabyte b450ms2h
Telefonda 5ghz ile 990mbps alıyorum, oradaki birinden denedim.
Benim için önemli olan PC,
PC den o 1000mbps alamayacaksam bağlatmayacağım çok pahalı buluyorum.

Sizce ne yapmalıyım, yerimde olsanız ne yaparsınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gönlüm 1000 den yana tabi ama pcde o değerleri göremeyeceksem almayacağım, o konuları pek bilmediğim için sizlere danışmak istedim

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
turktelekom altyapısı varmı yoksa aldıktan sonra soversın turktelekoma
Var kral, Toki deprem konutlarında evimiz.

turktelekom altyapısı varmı yoksa aldıktan sonra soversın turktelekoma
Çanakkalede 1.5 yıl 100mbps Türk telekom deneyimim oldu, herhangi bir problem yaşamadım. Tek sıkıntı fazla yapılan planlı alt yapı çalışmaları oldu.

xTURANN

80+ Silver
Var kral, Toki deprem konutlarında evimiz.

Çanakkalede 1.5 yıl 100mbps Türk telekom deneyimim oldu, herhangi bir problem yaşamadım. Tek sıkıntı fazla yapılan planlı alt yapı çalışmaları oldu.
TürkNet'e, Netspeed'e falan bir bak. O Altyapıyı kullanıp 1000 verebilirler belki.

Benim de altyapım türk telekom, kendileri 1000 verebiliyor ama başka firmalar vermiyor. Vodafone 200 verebiliyordu, 100'lük kullandım. Şuan NetSpeed'e geçtim, onlar da 200 verebiliriz dediler 100'lük paket aldım. Alt yapında sorun yoksa, ISS çok dert değil. Tabii comnet, millenicom gibileri hariç.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TürkNet'e, Netspeed'e falan bir bak. O Altyapıyı kullanıp 1000 verebilirler belki.

Benim de altyapım türk telekom, kendileri 1000 verebiliyor ama başka firmalar vermiyor. Vodafone 200 verebiliyordu, 100'lük kullandım. Şuan NetSpeed'e geçtim, onlar da 200 verebiliriz dediler 100'lük paket aldım. Alt yapında sorun yoksa, ISS çok dert değil. Tabii comnet, millenicom gibileri hariç.
Tt hariç diğer firmalar 100 veriyor max

Altyapı sıfır, prizlerin ordan bile internet geliyor

xTURANN

80+ Silver
Tt hariç diğer firmalar 100 veriyor max

Altyapı sıfır, prizlerin ordan bile internet geliyor
100 Yetmiyor, 1000 istiyorum. 1 KB'ına kadar kullanıcam diyorsan 1000 MBPS Alabilirsin, fakat bence o kadarına gerek yok. Ping falan da download - upload ile alakalı değil. O Yüzden 100 MBPS öneririm. Hem daha ekonomik olur.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
100 Yetmiyor, 1000 istiyorum. 1 KB'ına kadar kullanıcam diyorsan 1000 MBPS Alabilirsin, fakat bence o kadarına gerek yok. Ping falan da download - upload ile alakalı değil. O Yüzden 100 MBPS öneririm. Hem daha ekonomik olur.
bu farklı issler sabit fiyat garantisi veriyormu yoksa heran zam yiyebilirmi eğer zam yeme ihtimali varsa direk türktelekoma gecerim .
Bende iss değisicem turktelekom altyapısı var cevremdeki coğu bina yıllardır türktelekom kullanıyor fakat söylede bir durum var babamın sabit hattı turktelekom ve evde sadece 20 mbps cekıyor benım ıse turkcel 120 den asağı düşmüyor :) buda benim kafamı karıstırıyor almasammı acaba diye

xTURANN

80+ Silver
bu farklı issler sabit fiyat garantisi veriyormu yoksa heran zam yiyebilirmi eğer zam yeme ihtimali varsa direk türktelekoma gecerim .
Bende iss değisicem turktelekom altyapısı var cevremdeki coğu bina yıllardır türktelekom kullanıyor fakat söylede bir durum var babamın sabit hattı turktelekom ve evde sadece 20 mbps cekıyor benım ıse turkcel 120 den asağı düşmüyor :) buda benim kafamı karıstırıyor almasammı acaba diye
Ben mesela NetSpeed'e geçerken söylediler, ilk 3 ay 320 küsür, 4.aydan itibaren 480 küsür. Sabit fiyat garantisi vermiyoruz çünkü taahhüt v.b gibi bir sözleşmemiz yok dediler. Sabit fiyat istiyorsanız taahhüt bir tık mecburi.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz

Şuanda superbox kullanıyorum ortalama 4mbps veriyor yada vermiyor, 1350₺ aylık ödüyorum.

Gönlüm 1000 den yana tabi ama pcde o değerleri göremeyeceksem almayacağım, o konuları pek bilmediğim için sizlere danışmak istedim
Birisi 12.5MB birisi 125MB hız aralarında 10 kat fark var tabi ki 125MB olanı almanı söylerim fakat altyapın gerçekten o hızı verecekse malum 125MB diyip 50MB de verebilirler o zaman zararına olur onu iyi araştırmanı tavsiye ederim. boşuna para verme sonra aralarında ciddi fiyat farkı da var çünkü.

Kendim güncel olarak 30mbps alıyorum bu da 3.5MB civarında yapıyor bu internete 350TL para ödüyorum her türlü benim kullandığımdan daha kaliteli kullanacaksın :D fakat iyi araştır eğer 125MB olanı kaldırıyorsa onu ağ devir atlarsın :D

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
valla 1000 sadece oyun indirirken lazım oluyo onun dışında lazım olmuyo, 4k ya videoya felan 100 yetiyo hemde 2 kişiyiz zaten

heran zam yiyebiliyor milenicoma 189 liraya başlamıştım 340 a kadar gitti

Birisi 12.5MB birisi 125MB hız aralarında 10 kat fark var tabi ki 125MB olanı almanı söylerim fakat altyapın gerçekten o hızı verecekse malum 125MB diyip 50MB de verebilirler o zaman zararına olur onu iyi araştırmanı tavsiye ederim. boşuna para verme sonra aralarında ciddi fiyat farkı da var çünkü.

Kendim güncel olarak 30mbps alıyorum bu da 3.5MB civarında yapıyor bu internete 350TL para ödüyorum her türlü benim kullandığımdan daha kaliteli kullanacaksın :D fakat iyi araştır eğer 125MB olanı kaldırıyorsa onu ağ devir atlarsın :D
hocam orda oturan bi genç yaptırmış telefonda 5ghz ile 990 gördüm

herhangibir şikayetim yok dedi lolcümüş

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
valla 1000 sadece oyun indirirken lazım oluyo onun dışında lazım olmuyo, 4k ya videoya felan 100 yetiyo hemde 2 kişiyiz zaten

heran zam yiyebiliyor milenicoma 189 liraya başlamıştım 340 a kadar gitti

hocam orda oturan bi genç yaptırmış telefonda 5ghz ile 990 gördüm

herhangibir şikayetim yok dedi lolcümüş
990mbps gördüyse 120MB yapar güzel hız eğer gerçekten ihtiyacınız varsa işinize yarayacaksa alın derim.
fakat kendi cihazlarınız da testi gerçekleştirin derim sonuçta cihaz 5GHz destekliyor olması lazım.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
990mbps gördüyse 120MB yapar güzel hız eğer gerçekten ihtiyacınız varsa işinize yarayacaksa alın derim.
fakat kendi cihazlarınız da testi gerçekleştirin derim sonuçta cihaz 5GHz destekliyor olması lazım.
hocam telefondan çok pcde kullanıcam, anakart özelliklerinde desteklediği yazıyor ama emin olamadım nedense
Ekran Alıntısı.PNG

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
Top Bottom