VitoScaletta
80+ Gold
benim anlamadığım şuan 2 nizdede 1050 ti bi sistem mi var ve 2 nizde 10k ya 1 er tane pc mi toplamak istiyorsunuz
Evet öyle.benim anlamadığım şuan 2 nizdede 1050 ti bi sistem mi var ve 2 nizde 10k ya 1 er tane PC mi toplamak istiyorsunuz
Vergiden dolayı tamamen.Son 1yılda altın fiyatı ile PC fiyatlarının artışlarına bakın PC fiyatları daha çok yükseldi.
EE değişen bir şey yok ? Altın yapsalar zarara geçicekler.Vergiler düşme ihtimali %1 bile olsa dediğinize katılacağım.Vergiden dolayı tamamen.
online oyun oynuyosanız bekleyin bence bişey olmaz lol pubg vs giriyosanız 1050 ti 2 sene daha idare eder ama hikaye oyunları için idare etmezEvet öyle.
LoL, Fortnite, Valorant, CS:GO, GTA V var.online oyun oynuyosanız bekleyin bence bişey olmaz lol PUBG vs giriyosanız 1050 ti 2 sene daha idare eder ama hikaye oyunları için idare etmez
Altının da çok fazla değerleneceğini varsayıyorum. 2022 yılında intel ve amd soket değiştirirse yeni soket almış olurlar. Bu yüzden onların yararına olur 2022 yılında toplamaları. Ki o zamanki kuru da bilemeyiz tabi.EE değişen bir şey yok ? Altın yapsalar zarara geçicekler.Vergiler düşme ihtimali %1 bile olsa dediğinize katılacağım.
bu oyunlar için 10k sistem toplamak saçmalıkLoL, Fortnite, Valorant, CS:GO, GTA V var.
2 yıl daha beklenir rahat lan ne güzel ya keşke benimde erkek kardeşim olsaydı sabahlara kadar ranked girerdik off çok şanslısınLoL, Fortnite, Valorant, CS:GO, GTA V var.
Herkesin durumu kötü değil...Para nereden geliyor yanlış anlama
Şimdilik bunları oynuyoruz. Bilgisayarları alınca Cyberpunk 2077 falan.bu oyunlar için 10k sistem toplamak saçmalık
2022de yeni soketli almak konusunda sonuna kadar haklısınız.Altının da çok fazla değerleneceğini varsayıyorum. 2022 yılında intel ve amd soket değiştirirse yeni soket almış olurlar. Bu yüzden onların yararına olur 2022 yılında toplamaları. Ki o zamanki kuru da bilemeyiz tabi.
1050ti cyperpunk2077 oynatacaktır büyük ihtimal 2022de arkadaşın dediği gibi yeni soketlerle alman daha mantıklıŞimdilik bunları oynuyoruz. Bilgisayarları alınca Cyberpunk 2077 falan.