yagmaci7
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
- Bütçe
- 35000
Anakart yanma problemi olan bir cihaz genelde hindistan ürünlerinde oluyor ama Türkiye'dede görülüyor başınızı ağrıtabilir bende bakiyorum bu siralar bu bütçede şunu buldum en mantıklısı şuan bu bencd
hall sensör sorunlu olduğunu bilmeyen kalmadı hocam yapmayın etmeyin. işinizi şansa bırakmayın. S0 ve R0 kronik derecede sorunluAnakart yanma problemi olan bir cihaz genelde hindistan ürünlerinde oluyor ama Türkiye'dede görülüyor başınızı ağrıtabilir bende bakiyorum bu siralar bu bütçede şunu buldum en mantıklısı şuan bu bencd
Yok maalesef43 k olan 5060 lı ya zorlayamaz mısın 12 taksitle falan
O nedir acabahall sensör sorunlu olduğunu bilmeyen kalmadı hocam yapmayın etmeyin. işinizi şansa bırakmayın. S0 ve R0 kronik derecede sorunlu
Hocam biliyorum fakat bu butcede başka bulamadim en azından anakart yanmasından daha küçük bir sorun hee laptopunda kendine göre bir sıkıntısı varhall sensör sorunlu olduğunu bilmeyen kalmadı hocam yapmayın etmeyin. işinizi şansa bırakmayın. S0 ve R0 kronik derecede sorunlu
kapağın kapandığını bildiren sensör, kapak kapalıyken ekran kapanır ve klavye ışığı söner arıza verince de ekran kendine kendine git gel yaparO nedir acaba
Bu victusta hall sorunu varmıUfak bir bütçe artırımıyla bu ürünler hiç üzmez. 12 taksit kampanyası da var.
![]()
HP Victus Gaming Laptop 15-fb2003nt Amd Ryzen 7-8845hs 16gb 1tb 8gb Rtx4060 15.6 Freedos - Fiyatı, Yorumları
HP Victus Gaming Laptop 15-fb2003nt Amd Ryzen 7-8845hs 16gb 1tb 8gb Rtx4060 15.6 Freedos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ryzen LOQ larda herhangi bir problem yok.
![]()
LENOVO LOQ 15ARP9 83JC00FHTRv1 Ryzen 7-7435HS 24GB 512GB RTX4050 15.6inç FreeDos Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları
LENOVO LOQ 15ARP9 83JC00FHTRv1 Ryzen 7-7435HS 24GB 512GB RTX4050 15.6inç FreeDos Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
43k olan için panel sorunu ısınma sorunu falan var diyorlardı doğrumu?43 k olan 5060 lı ya zorlayamaz mısın 12 taksitle falan
piyasadaki eski victuslarda devam ediyor ama onlara da çözümler bulundu. Marka hatasını kabul etti yani. ama 8 nesil amd'li yeni seri olanlarda bir problem olacağını düşünmüyorum.Bu victusta hall sorunu varmı