Neler Yeni

Sizce AMD Opsiyonel yazılımları kurulmalı mı ?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Opsiyonel sürümleri sürekli güncel oluyor fakat Microsoft lisanslı olmadığı için herhangi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum. Recommended ise en güvenilir hatta sıfır sıkıntıyla kullandığım yazılım ama güncellemesi en son Nisan ayında olmuş. Bu kadar sorunsuz , lisanslı sağlam bir sürümden Opsiyonel olan geçen günlerde gelen 22.8 sürümüne geçilir mi ?

Şimdiye kadar şükürler olsun asla ama asla AMD ile alakalı yazılımsal en ufak sorun yaşamadım. Bir kere bile. Son derece memnunum ama güncellemelerin performansı iyileştirceğini düşünüyorum. Sormak istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,177
İsim
Murat Orhan
Hocam şöyle ki recommended olanda kalması bence daha mantıklı en azından şuanlık. AMD yazılımlarından sorun yaşayan insanlar arttı bu günlerde. Ben de bu güne kadar hiç yaşamadım ama bu yaşamayacağımız anlamına gelmez

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şöyle ki recommended olanda kalması bence daha mantıklı en azından şuanlık. AMD yazılımlarından sorun yaşayan insanlar arttı bu günlerde. Ben de bu güne kadar hiç yaşamadım ama bu yaşamayacağımız anlamına gelmez

Bakalım ben de toplasak 2 sene AMD kullandım 6900XT ile. Bir tanecik sorun yaşamadım. Ve cidden merakımdan bile güncelleyip herkesin kötülediği AMD sorunu nedir diye bakmak istiyorum. Ego veya AMD fanboyluğu değil. Mesela millet Wattmann diyor bu nedir tam olarak ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,177
İsim
Murat Orhan
Bakalım ben de toplasak 2 sene AMD kullandım 6900XT ile. Bir tanecik sorun yaşamadım. Ve cidden merakımdan bile güncelleyip herkesin kötülediği AMD sorunu nedir diye bakmak istiyorum. Ego veya AMD fanboyluğu değil. Mesela millet Wattmann diyor bu nedir tam olarak ?
Genel olarak belirli oyunlarda veya her oyunda olabiliyor. Yazılımsal bir sorun. Ekran kartına yük bindiği zaman kart kendini hızını ayarlayamayıp koruma amacıyla bilgisayarı,oyunu veya kendini kapatıyor. Çeşitli çözüm yolları olsa da belirli kesin bir çözümü yok

Top Bottom