Sizce Asus Mu Casper Mı?

İkisi arasında asus en mantıklısı

o senin sorunun kankam yapcak bir şey yok hayat devam ediyor bir gelir diğeri gider geçmişten ders çıkarmak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lpddr5x ram var ya o biraz beni soru işaretine düşürdü
Ekrandan dolayı asus bana daha mantıklı geliyor lpddr5x daha verimli olur batarya gücünde daha uzun çalışır genel kullanım için değil de AAA oyunlar olsa belki biraz fark yapabilirdi

Ekrandan dolayı asus bana daha mantıklı geliyor lpddr5x daha verimli olur batarya gücünde daha uzun çalışır genel kullanım için değil de AAA oyunlar olsa belki biraz fark yapabilirdi
benim telefondaki rami kullandığı için biraz daha araştırcam teşekkür ederim bütçem zaten 65lere kadar çıkıyor herhalde iyi bir şey alırım

Sevgilime laptop bakıyordum. Günlük olarak kullanacak, şarj süresi onun için önemli. Ben de 2 tane laptop arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Sizce hangisi? Benimle Valorant tarzı çok yüksek sistem gerektirmeyen oyunlarda oynayacak. Birde Lpddr5x ram nasıldır?
ASUS: Asus Vivobook S14 M5406KA-PP128W Ultrabook
Casper: Casper Nirvana S200.255H-DX00X-G-F Notebook
Casperi alcağına oyuncu laptopu al pilin çok fark edeceğini sanmıyorum. İyi pil lazımsa diğeri alınabilir ya da Core Ultra 7 258V işlemcili cihazlara bakın laptop tarafının en verimli X86 işlemcisi falan olabilir kendisi.

Geri