eğer az da olsa bir sey yaptıysan dalga geçmiyom son 3 gün bile baktıysan o dediğin sıralama gelirArkadaşlar lisede lojistik okudum şimdi TYT sınavına gireceğim sizce trakya bölgesinden 2 yıllık kazanabilir miyim? Genel olarak trakya bölgesindeki üniversiteler 1.5 2 milyon sıralama istiyor bu dönem boyunca düzenli düzensiz olsa da testimi çözdüm konu anlatımları izledim sizce gelir mi?
12 sınıf dönemi boyunca testlerimi çözdüm işte ama çok düzensiz çalıştım staj olduğu içineğer az da olsa bir sey yaptıysan dalga geçmiyom son 3 gün bile baktıysan o dediğin sıralama gelir
halledersin kankiArkadaşlar lisede lojistik okudum şimdi TYT sınavına gireceğim sizce trakya bölgesinden 2 yıllık kazanabilir miyim? Genel olarak trakya bölgesindeki üniversiteler 1.5 2 milyon sıralama istiyor bu dönem boyunca düzenli düzensiz olsa da testimi çözdüm konu anlatımları izledim sizce gelir mi?
Geçen sene hiç test çözmeden sadece konuları dinleyerek sayılsalda 200k yaptım. Çok kasma yani yaparsın 1-2 milyon ne ya?Arkadaşlar lisede lojistik okudum şimdi TYT sınavına gireceğim sizce trakya bölgesinden 2 yıllık kazanabilir miyim? Genel olarak trakya bölgesindeki üniversiteler 1.5 2 milyon sıralama istiyor bu dönem boyunca düzenli düzensiz olsa da testimi çözdüm konu anlatımları izledim sizce gelir mi?