hp güzel bilgisayar ama markayı sevmiyorum hp tercihim deyilHiçbiri alınmaz pahalılar.
HP Victus 16-E1010NT AMD Ryzen 5-6600H 8GB 512GB RTX3050Ti 16.1" FHD 144Hz DOS 68S26EA Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HP Victus 16-E1010NT AMD Ryzen 5-6600H 8GB 512GB RTX3050Ti 16.1" FHD 144Hz DOS 68S26EA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
puahahah adamlar bildiğin enayi avlıyorSizce Bu 3 Leptoptan Hangisi Alınır Parası Nasıl Pahalımı Normalmi Ucuzmu
hocam excalibur ve dellden daha iyidir marka olarakhp güzel bilgisayar ama markayı sevmiyorum hp tercihim deyil
maks bütçebaşka önerebilecegin varmı
hp victuslar gayet iyi markayı sevmeme sebebiniz ne tam olarak? imzamdaki laptopu 3 yıldır kullanıyorum.başka önerebilecegin varmı
Excaliburdan iyi de dell den sanmıyorum dell ile kafa kafaya bir marka bencepuahahah adamlar bildiğin enayi avlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam excalibur ve dellden daha iyidir marka olarak
Sen git excalibur al tamam mı. Senin attığın laptopların hiçbiri güzel değil ve fiyatları da kazık gelmiş hp markasını sevmiyorum diyorsun.hp güzel bilgisayar ama markayı sevmiyorum hp tercihim deyil
eskiden bir hp bilgisayarım vardı çok çektirdi bana tabi o eskiydi şimdi yenileri iyidirhp victuslar gayet iyi markayı sevmeme sebebiniz ne tam olarak? imzamdaki laptopu 3 yıldır kullanıyorum.