Neler Yeni

Sizce bu araba alınır mı?

Surtbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Sarakamış Balığı
Günlerdir piyasaya bakıyorum aklıma station wagon bir accord kafama takıldı kasası çok hoşuma gitti ama sizce bütçemin 10.000tl üzerine çıkıp almaya değermi

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar
Günlerdir piyasaya bakıyorum aklıma station wagon bir accord kafama takıldı kasası çok hoşuma gitti ama sizce bütçemin 10.000tl üzerine çıkıp almaya değermi
Kasa ile alakasız ama Citroen c4 2011 1.6hdı attractıon da çok güzel geçen sene maddiyat yüzünden sattık on numara araba

OnurCiftci26

80+ Bronze

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ben tercih etmezdim nedenini ise şöyle sıralayım
1) Station wagon ülkemizde tercih edilmeyen bir kasa tipi Hondanın accord modelide öyle.
2) 2.2 motor olduğundan vergi açısından dezavantaja sahip ve ülkemizde yakıtlar pahalı olduğu için yürütmek epey masraflı olacaktır.
3) Tüm bunlarla birlikte araç 350 bin km olduğundan son sahibi olma ihtimalin mevcut.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Tutulmayan model. Değişeni çok. Kaput boyalı. 2.2 motor mazotu su gubi içer. İkinci elde satışı zor. Aşırı sağlam, yol tutuşu çok iyi, içine binince güven veriyor. Km önemli değil Honda motorunda.

Surtbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Sarakamış Balığı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben tercih etmezdim nedenini ise şöyle sıralayım
1) Station wagon ülkemizde tercih edilmeyen bir kasa tipi Hondanın accord modelide öyle.
2) 2.2 motor olduğundan vergi açısından dezavantaja sahip ve ülkemizde yakıtlar pahalı olduğu için yürütmek epey masraflı olacaktır.
3) Tüm bunlarla birlikte araç 350 bin km olduğundan son sahibi olma ihtimalin mevcut.
Aracı 6 7 yılda bir satarım belki ömürlük olur yakıtta herhalde 7 litrelerde gezinir diye düşünüyorum yani fabrika verileri öyle ama yazdıklarınızdan sonra biraz soğudum gibi araçtan peki başka bir öneriniz varmıdır hocam

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Alırsın almasına da satman zor olur. Güzel de yakıt yakar ohh ohhh. Bu dönemde bu bütçe ile araba alıyorsan yakıtı da az yaksın araba 2004 modelmiş baya da eski.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha yeni ve piyasası düzgün olan modellere bakmanı öneririm.

Tutulmayan model. Değişeni çok. Kaput boyalı. 2.2 motor mazotu su gubi içer. İkinci elde satışı zor. Aşırı sağlam, yol tutuşu çok iyi, içine binince güven veriyor. Km önemli değil Honda motorunda.
Km önemli değil mi :D
Şimdi farkettim bide araç 350000km alma bu fiyata daha yeni model peynir ekmek gibi satacağın arabalar var ve daha düşük km daha temiz.

Son düzenleme:

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Alırsın almasına da satman zor olur. Güzel de yakıt yakar ohh ohhh. Bu dönemde bu bütçe ile araba alıyorsan yakıtı da az yaksın araba 2004 modelmiş baya da eski.

Daha yeni ve piyasası düzgün olan modellere bakmanı öneririm.

Km önemli değil mi :D
Şimdi farkettim bide araç 350000km alma bu fiyata daha yeni model ekmek peynir gibi satacağın arabalar var
Honda kullandınız mı veya alıp sattınız mi. Yazımda da belirttiğim gibi tutulmayan model. Mesela Civic olsaydı ve 350 binde olsaydı peynir ekmek gibi satılırdı. Motor ömrü olarak hondaya 350 bin önemli değil anlamında söyledim.

Alınır mı alınmaz tâbi o ayrı.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Honda kullandınız mı veya alıp sattınız mi. Yazımda da belirttiğim gibi tutulmayan model. Mesela Civic olsaydı ve 350 binde olsaydı peynir ekmek gibi satılırdı. Motor ömrü olarak hondaya 350 bin önemli değil anlamında söyledim.

Alınır mı alınmaz tâbi o ayrı.
Motor ömrü olarak güveniyor olabilirsin fakat 350bin km çok fazla bu paraya honda olmasa da alınacak daha yeni ve piyasası iyi araçlar var.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Aracı 6 7 yılda bir satarım belki ömürlük olur yakıtta herhalde 7 litrelerde gezinir diye düşünüyorum yani fabrika verileri öyle ama yazdıklarınızdan sonra biraz soğudum gibi araçtan peki başka bir öneriniz varmıdır hocam
Fabrika verilerinin üstünde yakıt tüketir eski olduğu için bir de bir acil durum olsa paraya ihtiyacın olsa ya da değiştirmek istesen elinde kalır. Çok ucuza bir galeriye gidebilir anca.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Motor ömrü olarak güveniyor olabilirsin fakat 350bin km çok fazla bu paraya honda olmasa da alınacak daha yeni ve piyasası iyi araçlar var.
Bu araç için demiyorum. Piyasa çok kötü. Millet pert kayıtlı arabayi almak için birbirleriyle kavga ediyorlar.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
3 yıl kadar al sat yaptım. Hiç Accord almadım satmadım. Ama japon ve alman araçlarin satımı kolay oluyor.
O dediğin pert araba kaç TLlik
Sigorta şirketlerinden alınıyor. 50 bine var 1 milyonda.

Pert aracı alıp tamir edip satıyoruz.

Top Bottom