Neler Yeni

Sizce bu Avrupa turu nasıl?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Musa ÖZ
Neredeki staj la o aylık 9k vermişler.
Yok hocam 20k yı kuryelik yaparak kazandım yazları kuryelik yapıyorum. Bu yaz normal staj yapıyorum asgari maaşın 1/3 ü :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel olarak günün yarısından fazlası yolda geçeceğini de düşünün hocam.
Tur programını okuyabilirsiniz hocam yarısı yolda geçse bile kalan yarısını dolu dolu gezeriz. Güzel göründü gözüme tur programı.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
17 günlük bi tur ve aşağı yukarı tüm Avrupa ve Balkanları gezdiriyorlar. Kahvaltı + akşam yemeği de var. Biriktirdiğim 27k civarı para vardı yeşil pasaportum da var normalde şuan ki rx6700 i3 12100f sistemimi satıp 4070 li falan sağlam bir sistem dizmeyi düşünüyordum ama şuan ki sistemim bana yetip arttığı için vazgeçtim. Dünyaya bir kere geliyoruz sizce 17 günlük lüks bir Avrupa turuna 37k vermek saçma mı? İnsan bazen şöyle düşünüyor : 17 gün gezeceğime bilgisayar alıp 5 6 yıl kullanırım.... Siz olsanız ne yaparsınız
Yeşil pasaportla istediğin zaman gezme imkanın yok mu (ikiside sacma geldi bana)

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Musa ÖZ

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Yok hocam 20k yı kuryelik yaparak kazandım yazları kuryelik yapıyorum. Bu yaz normal staj yapıyorum asgari maaşın 1/3 ü :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tur programını okuyabilirsiniz hocam yarısı yolda geçse bile kalan yarısını dolu dolu gezeriz. Güzel göründü gözüme tur programı.
Şahsen ben bu tür programları çok sevmesem de sizin kararınız tabi.

Top Bottom