Neler Yeni

Sizce bu hocaya ne yapmalıyız

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Birlik önemli. Sen matbu dilekçe hazırla alt taraf isim soy isim imza boş kalsın sınıfta dağıt, sonra topla onları götür ilçe milli eğitim disiplin bölümüne bu kadar basit ;)
Eyvallah tatilden sonra denicez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cimer çok can yakar. Daha önce bizim unide şikayet olmuştu Baya savunma dilekçesi yazmakla uğraştılar herkese fırça çektiler dikkatli olun diye. Cimerden sizin okula hakkınızda şikayet var diye gelirlerse belki ters tepebilir. Ben olsam ilk başta aileme derdim konuşsunlar diye. Daha sonra düzelmezse kendim müdürle konuşup bunun benim için önemli olduğunu ve siz düzeltmediginiz için cimere yazacağımı size haberdar etmeye geldim derdim. Yine bir şey değişmezse harbiden şikayet ederdim
Valla madem böyle bir şey olmasını istemiyor.ozaman aldiği paranin hakkını vericekdi işini layıkıyla yerine getirecekti

Cimer çok can yakar. Daha önce bizim unide şikayet olmuştu Baya savunma dilekçesi yazmakla uğraştılar herkese fırça çektiler dikkatli olun diye. Cimerden sizin okula hakkınızda şikayet var diye gelirlerse belki ters tepebilir. Ben olsam ilk başta aileme derdim konuşsunlar diye. Daha sonra düzelmezse kendim müdürle konuşup bunun benim için önemli olduğunu ve siz düzeltmediginiz için cimere yazacağımı size haberdar etmeye geldim derdim. Yine bir şey değişmezse harbiden şikayet ederdim
Cimerde şikayet edenin kim olduğu belli olurmu

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Enes

Valla madem böyle bir şey olmasını istemiyor.ozaman aldiği paranin hakkını vericekdi işini layıkıyla yerine getirecekti

oluyor 2 defa şikayet ettim 2 sinde evime kağıt yolladılar adresime dahi biliyorlardı

Mesaj otomatik birleştirildi: 4 dakika önce

Devamı için tıklayın...
oluyor 2 defa şikayet ettim 2 sinde evime kağıt yolladılar adresime dahi biliyorlardı

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten

Öyle değil mesela ben seni şikayet etsem sen beni öğrenebilirmisin onu soruyorum

ATAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan ATAR
Öyle değil mesela ben seni şikayet etsem sen beni öğrenebilirmisin onu soruyorum
Cimerde açığa çıkmazsın. Yaz cimere geç işini düzgün yapacak öğretmenliği o kadar basite almamalı. Müdüre zaten söylemişsiniz. Hocanız en fazla uyarı alır ama aklı başına gelir. Ama sen ele başı olma hoca tabiri caizse kafayı sana takmasın. Öyle imza falan toplamakla uğraşma derim.
Belli ki 20 yıl öncesinde sanıyor kendini. İşini yapamıyorsa emekli olsun. Bir nesil yetiştiriyor böyle olmamalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
aykuttt
Bir öğretmen olarak söylüyorum. Acaba sınıfın öğretmene tavrı nasıl? Olaya tek taraflı da bakmamak lazım. Belki öğretmen de suçlu olabilir. Sınıf ortamı; öğrenci, öğretmen, idare, veli etmenlerini içerir. Sac ayağı misali birinin ayarı bozuldu mu düzen tutmaz. Bence öğretmenle bir veli toplantısı düzenlenebilir. Karşılıklı problemleri halletmek adına.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Edebiyat zaten yazılır. Sıkı ders çalışmak istiyoruz diye hocaya dilekçe verin. 20 yıllık hocaya müdürün sözü geçmez. İsterse seni dersten de atabilir.

TİTAN.

80+ Platinum
Bir öğretmen olarak söylüyorum. Acaba sınıfın öğretmene tavrı nasıl? Olaya tek taraflı da bakmamak lazım. Belki öğretmen de suçlu olabilir. Sınıf ortamı; öğrenci, öğretmen, idare, veli etmenlerini içerir. Sac ayağı misali birinin ayarı bozuldu mu düzen tutmaz. Bence öğretmenle bir veli toplantısı düzenlenebilir. Karşılıklı problemleri halletmek adına.
Hocam bazı öğretmenler anlamıyor eski kafalı ama size katılıyorum toplantı düzelme olmazsa imza oda olmazsa cimer

Top Bottom