seyfo-dayı
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 578
- İsim
- Kerpeten
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah tatilden sonra denicezBirlik önemli. Sen matbu dilekçe hazırla alt taraf isim soy isim imza boş kalsın sınıfta dağıt, sonra topla onları götür ilçe milli eğitim disiplin bölümüne bu kadar basit
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla madem böyle bir şey olmasını istemiyor.ozaman aldiği paranin hakkını vericekdi işini layıkıyla yerine getirecektiCimer çok can yakar. Daha önce bizim unide şikayet olmuştu Baya savunma dilekçesi yazmakla uğraştılar herkese fırça çektiler dikkatli olun diye. Cimerden sizin okula hakkınızda şikayet var diye gelirlerse belki ters tepebilir. Ben olsam ilk başta aileme derdim konuşsunlar diye. Daha sonra düzelmezse kendim müdürle konuşup bunun benim için önemli olduğunu ve siz düzeltmediginiz için cimere yazacağımı size haberdar etmeye geldim derdim. Yine bir şey değişmezse harbiden şikayet ederdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cimerde şikayet edenin kim olduğu belli olurmuCimer çok can yakar. Daha önce bizim unide şikayet olmuştu Baya savunma dilekçesi yazmakla uğraştılar herkese fırça çektiler dikkatli olun diye. Cimerden sizin okula hakkınızda şikayet var diye gelirlerse belki ters tepebilir. Ben olsam ilk başta aileme derdim konuşsunlar diye. Daha sonra düzelmezse kendim müdürle konuşup bunun benim için önemli olduğunu ve siz düzeltmediginiz için cimere yazacağımı size haberdar etmeye geldim derdim. Yine bir şey değişmezse harbiden şikayet ederdim