Mouse kısmına söylecek bir şeyim yok klavye olarak amazonda aula f75 vardı kuponla 2300 civarına gelirdi hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor o açıdan daha iyi olurdu şuan genel olarak fiyatlar yüksek geçen ay çok güzel indirimler vardıMesela ne önerirdiniz
İndirimde önerdiğiniz ne vardı bu klavye mouse alarak çok bir şey kaybettimmiMouse kısmına söylecek bir şeyim yok klavye olarak amazonda aula f75 vardı kuponla 2300 civarına gelirdi hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor o açıdan daha iyi olurdu şuan genel olarak fiyatlar yüksek geçen ay çok güzel indirimler vardı
sonuçta artık indirim bitti gitti gidene kafa yorma elindekiler işini fazlasıyla görürİndirimde önerdiğiniz ne vardı bu klavye mouse alarak çok bir şey kaybettimmi
AULA F75 o fiyatı kesinlikle ama kesinlikle hak etmiyor. Aynı fiyatta şu klavye çok çok daha üstün:Mouse kısmına söylecek bir şeyim yok klavye olarak amazonda aula f75 vardı kuponla 2300 civarına gelirdi hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor o açıdan daha iyi olurdu şuan genel olarak fiyatlar yüksek geçen ay çok güzel indirimler vardı
Bende mchose almayı düşünüyordum gaming gen tr ye gittim ellerindeki modelleri beyenmedim internetede bakmamıştım ondan almadım şimdi bakınca fiyatlara keşke alsaydım diyorum ama oldu olan rk de iyidirAULA F75 o fiyatı kesinlikle ama kesinlikle hak etmiyor. Aynı fiyatta şu klavye çok çok daha üstün:
![]()
MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
AULA F75'e 1600 TL üstü verilmez. Buyurun size AULA F75'in neden o fiyatı hak etmediğinin referans videosu:
Mouse seçimi olarak artamıyorsa G3 iyi bir seçim olmuş. Artarsa MCHOSE A5 Ultra bakılabilirdi.
Aynen hocam bencede biraz içime kurt düşmedi değil ama sistem estetik dursun rahatlarımsonuçta artık indirim bitti gitti gidene kafa yorma elindekiler işini fazlasıyla görür
2000 TL altı bütçede RK75 de alınabilir, güzel klavye ama kablosuzu yok.Bende mchose almayı düşünüyordum gaming gen tr ye gittim ellerindeki modelleri beyenmedim internetede bakmamıştım ondan almadım şimdi bakınca fiyatlara keşke alsaydım diyorum ama oldu olan rk de iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen hocam bencede biraz içime kurt düşmedi değil ama sistem estetik dursun rahatlarım