Sizce bu kulaklık 150₺ değer mi?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,944
Arkadașlar hepsiburadadaki 150 tl üzeri alıșverislerde 50₺ indirim kampanyası ile taotronics soundliberty 53 pro kulaklığını 149 TL'ye satın aldım. Hepsiburadada indirime girmis 200tl civari kuponla 149 TL'ye geliyordu. Hepsiburadadan sonra bulabildigim en ucuz 279₺ idi. Iyi yapmis miyim değermi fiyatına.

Ekler

• Screenshot_2021-05-24-22-05-30-158_com.pozitron.hepsiburada.png
    Screenshot_2021-05-24-22-05-30-158_com.pozitron.hepsiburada.png
    412.3 KB · Hit: 55
  • Screenshot_2021-05-24-22-09-33-932_com.pozitron.hepsiburada.png
    Screenshot_2021-05-24-22-09-33-932_com.pozitron.hepsiburada.png
    299.3 KB · Hit: 56
Değer güzel kulaklık

Arkadașlar hepsiburadadaki 150 TL üzeri alıșverislerde 50₺ indirim kampanyası ile taotronics soundliberty 53 pro kulaklığını 149 TL'ye satın aldım. Hepsiburadada indirime girmis 200tl civari kuponla 149 TL'ye geliyordu. Hepsiburadadan sonra bulabildigim en ucuz 279₺ idi. Iyi yapmis miyim değermi fiyatına.
değer kanka kulaklık güzel

Arkadașlar hepsiburadadaki 150 TL üzeri alıșverislerde 50₺ indirim kampanyası ile taotronics soundliberty 53 pro kulaklığını 149 TL'ye satın aldım. Hepsiburadada indirime girmis 200tl civari kuponla 149 TL'ye geliyordu. Hepsiburadadan sonra bulabildigim en ucuz 279₺ idi. Iyi yapmis miyim değermi fiyatına.
Çok iyi fiyata çok iyi bir kulaklık almışsınız. Kendim denemedim ama yurt içi ve yurt dışı birden fazla inceleme izledim.
Hayırlı olsun.

valla görüntüsü güzel kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama xiaomi mi true wirelles 2 yi 1 yıldan uxzun süredir kullanıyorum gayet memnunum onada bak bir istersen

bu daha uygun fiyatlı baya iyi bu da bunu da alabilirsin

valla görüntüsü güzel kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama xiaomi mi true wirelles 2 yi 1 yıldan uxzun süredir kullanıyorum gayet memnunum onada bak bir istersen
Dediğin kulaklığı biliyorum aynısı arkadașımda vardı. Ben silikonsuz sevmediğim için bakmadım ona. Yinede teșekkűr ederim önerin için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu daha uygun fiyatlı baya iyi bu da bunu da alabilirsin
Dedigim kulakligi siparis ettim zaten. Begenmezsem satip baskasini alicam. Teșekkürler önerin için

Dediğin kulaklığı biliyorum aynısı arkadașımda vardı. Ben silikonsuz sevmediğim için bakmadım ona. Yinede teșekkűr ederim önerin için

Dedigim kulakligi siparis ettim zaten. Begenmezsem satip baskasini alicam. Teșekkürler önerin için
rica ederim

ne demek

Geri