Merhaba arkadaşlar şuan gamepower ursa kullanıyorm ama sanırım kabloda temassızlık var sürekli algılamama hatası veriyor yeni mouse arıyorum ellerim çok büyük değil daha çok valorant oynuyorum tutuş şeklim palm grip önerilerinizi bekliyorum eğer 300-350 TL olan mouse ile 400 TL olan mouse arasında çok fark yoksa ucuz olanı önerirseniz çok iyi olur şuan bu 4 mouse arasında kaldım arkadaşlar bunları önerdi önceki forumda
yukarıda tutuş şeklimi ne için kullanıcağımı fiyat sıkalamı falan yazdım çok sık oyunda oynamam sadece oynarken valorant oynuyorum yorumlarınızı bekliyorum
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
pckolik.com
GamePower Sendo RGB Matte (Mat) Optik 10.000DPI 6 Tuş Gaming Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse , 8,500 Cpı Truemove Core Optik Sensör , 6 Adet Programlanabilir Tuş , Prism Rgb Aydınlatma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse , 8,500 Cpı Truemove Core Optik Sensör , 6 Adet Programlanabilir Tuş , Prism Rgb Aydınlatma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr