Neler Yeni

sizce bu mousepad nasıl alınır mı??

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
mousem ile aynı marka olduğundan daha iyi olacağını düşündüğümden ve insanların genel olarak qck den memnun kaldığını gördüğümden bunu almayı düşünüyorum fikirleriniz nelerdir? (not daha sonrasında prism large almayı düşünüyorum şuanlık bunu alacağım)

frow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alper Kuşku
Kullanışlı ve kaliteli. Almanızı kesinlikle öneririm.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Efe Kırmaz
mousem ile aynı marka olduğundan daha iyi olacağını düşündüğümden ve insanların genel olarak qck den memnun kaldığını gördüğümden bunu almayı düşünüyorum fikirleriniz nelerdir? (not daha sonrasında prism large almayı düşünüyorum şuanlık bunu alacağım)

kenarları dikişli bir mouse pad alın kesinlikle. belli bir süre sonra oralar yıpranıyor, yırtılıyor. Onun dışında mousepad kalitesi mükemmel, QCK XL 90X40 cm RGB kullanıyorum 2 senedir, memnunum.

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kenarları dikişli bir mouse pad alın kesinlikle. belli bir süre sonra oralar yıpranıyor, yırtılıyor. Onun dışında mousepad kalitesi mükemmel, QCK XL 90X40 cm RGB kullanıyorum 2 senedir, memnunum.
170den 250ye çıkıyor fiyatı

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
170den 250ye çıkıyor fiyatı
İkinci el al orda sıfırlar çok daha ucuza var veya kutulu garantili alırsın ytdeki yıkama videolarını yapınca en ufak kir kalmıyor.

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Amazon prime festivali dönemimde QCK Edge Large'yi 110 TL ye almıştım, 2 gün sonra tekrar prime festivali var bekle bence

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan

kullanıyorum large modelini alınır. Attığınız model medium buradan alın alacaksanız https://www.itopya.com/steelseries-qck-large-gaming-mouse-pad_u2913

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Efe Kırmaz
o kadarda değmez bence eğer normal kullanırsan dikişleri zar zor açılmaz ve 250tl edecek bir mousepad degil
tryhard oynuyorsan değer, ben mesela çok zorlarım mousepad'i oyun oynarken, eğer normal oynarım diyorsa dikişsiz olanı alsın.

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
Amazon prime festivali dönemimde QCK Edge Large'yi 110 TL ye almıştım, 2 gün sonra tekrar prime festivali var bekle bence
buda mantıklı geldi nekadar sürecek festival? ve burda ana konusu varmı/açılıcakmı/açılırmı
bence fiyat farkına değer.
bana göre fazla değmez gibi çünkü zaten pahalı alacak olsaydım rgb versiyonunu düşünüyordum ilk başta ve okadarda tryhard oynadığımda söylenemez (lol arada csgo valo dyinglight minecraft falan oynuyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,433
Üyeler
164,667
Son üye
ege0110
Top Bottom