Sizce bu yazdıklarım hakaret mi?

arkadaşlar twitter da bir kişiyle tartıştım bir değilde 4 kişiye yazdım ancak biriyle tartışıyordum, yanıt olarak Bunlar m*aymundan hallice ve bunları teraziye koysan 10 kuruş daha ağır basar yazdım tartıştığım kişi hakaret yazdı sizce suçlu bulunur muyum
yıldızla sansürlemem kurtarır mı ?
Bir şey olmaz kimse böyle bir şey için dava açmakla uğraşmaz

Son düzenleme:
Sansür bir şeyi değiştirmez ama çok takma zaten, kim uğraşacak bu sözlere dava açma ile. Açarlarsa da hapse girmezsin diye düşünüyorum.
ya hapis değilde dişleri yaptırıyorum epey masraflı bir de bundan para çıkarsa ödeyemem

arkadaşlar twitter da bir kişiyle tartıştım bir değilde 4 kişiye yazdım ancak biriyle tartışıyordum, yanıt olarak Bunlar m*aymundan hallice ve bunları teraziye koysan 10 kuruş daha ağır basar yazdım tartıştığım kişi hakaret yazdı sizce suçlu bulunur muyum
yıldızla sansürlemem kurtarır mı ?
Referans varsa geçmiş olsun.

Ben dava açmazlar diye düşünüyorum, ama sen yine de bir özür falan dile haksızlık yaptım de. Göz boya yani.
valla ak trol de değilmiş aslında özür dilesem olur ama nasıl dileyecem işte:D bir de öğretmenmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Referans varsa geçmiş olsun.
Ben dava açmazlar diye düşünüyorum, ama sen yine de bir özür falan dile haksızlık yaptım de. Göz boya yani.
böyle bir özür mesajı yazıyorum sizce nasıl?

özür kabul edildi görev tamam :D

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    120.6 KB · Hit: 36
Son düzenleme:
valla ak trol de değilmiş aslında özür dilesem olur ama nasıl dileyecem işte:D bir de öğretmenmiş

böyle bir özür mesajı yazıyorum sizce nasıl?

özür kabul edildi görev tamam :D
İyi yapmışsın, bundan sonra daha seviyeli olman senin için iyi olur.

Geri