Neler Yeni

Çözüldü✓ Sizce ceza yer miyiz ?

pc ustasi1

80+ Silver
Babamın dükkanı depremde yıkıldı ve o dükkanda kiracıydık ancak dükkanımız resmi olarak hala açık gözüküyor ve vergi levhası falan hepsi var geçerli . Dükkan yıkıldığı için yaklaşık 800k-900k arası mal boşta ve dükkan açacak bütçemiz yok . Konteyner'da satış yapıyoruz ama konteyner resmiyette yok satın aldık evin altında . Trendyol,n11 üzerinden yıkılan dükkanımızın vergi levhasını kullanarak mağaza açsak ceza vb yer miyiz ?

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Babamın dükkanı depremde yıkıldı ve o dükkanda kiracıydık ancak dükkanımız resmi olarak hala açık gözüküyor ve vergi levhası falan hepsi var geçerli . Dükkan yıkıldığı için yaklaşık 800k-900k arası mal boşta ve dükkan açacak bütçemiz yok . Konteyner'da satış yapıyoruz ama konteyner resmiyette yok satın aldık evin altında . Trendyol,n11 üzerinden yıkılan dükkanımızın vergi levhasını kullanarak mağaza açsak ceza vb yer miyiz ?
reisimiz ar*plara yardım etmekle mevcut

Suprağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
sss sss
benim tahminimce yersiniz basvurun dukkanı kapattırın niye hala duruyor ki

pc ustasi1

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
Vergi dairesine gidip durumu bildir adresini güncellersin zor bir şey değil muhtemelen konteyner için numara verirler.

Suprağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
sss sss
Bilmiyorum neden açık :D Peki dükkan olmadan satış yapabilir miyiz ?
ya onu daha yetkili birine sorsan daha mantıklı ben şimdi ne desem bilemem gidip bunu mesela donanım arsivi gibi technopat gibi sitelere sormak yerine o işleri bilen birine sormak daha mantıklı ve daha dogru benim tahminimce ceza yersiniz bu benim şahsi fikrim

pc ustasi1

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vergi dairesine gidip durumu bildir adresini güncellersin zor bir şey değil muhtemelen konteyner için numara verirler.
Konteyner'ları kaldırdılar normalde artık elektrik dahil vermiyorlar sanırım tek çözüm kiraya dükkan tutmak.

Top Bottom