Neler Yeni

Sizce Cuma Günü Ne Açıklanacak ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
Babam 19 yıldır Asgari ücretle çalışıyor en çokta bana koyması gerekirken sana koymuş galiba..
EEE neyi savunuyorsun olum o zaman adam o kadar çalışıyor ve aldığı maaş o dünyanın bir çok ülkesinde millet bir araba almak için 3 çalışırken biz 13 çalışmak zorundayız aç artık gözünü

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Ya sen varya kralsın keşke senin beyninin %1 sahip olsa bunlar ama yoook çünkü tapıyorlar.
3 Çocuk yap diyorsa gelipte omu yapıyor konuşturma beni ben tek kardeşim..Oyumuz AKPYe ee ???Zorlamı yaptırdı 3 çocugu bakamıyosan yapmıyacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

EEE neyi savunuyorsun olum o zaman adam o kadar çalışıyor ve aldığı maaş o dünyanın bir çok ülkesinde millet bir araba almak için 3 çalışırken biz 13 çalışmak zorundayız aç artık gözünü
Bende diyorumki örnek bir aday göster o geçsin başa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kim geçsin başa??

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
3 Çocuk yap diyorsa gelipte omu yapıyor konuşturma beni ben tek kardeşim..Oyumuz AKPYe ee ???Zorlamı yaptırdı 3 çocugu bakamıyosan yapmıyacaksın
Biz bakamıyoruz değil devlet bakma şartları oluşturmuyor Mühendis işsiz var lan bu ülkede ne boş konuşuyorsun

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
erdoganin ve akpnin türkiye icin en hayirli oldugunun ispati joe bidenin aciklamasidir....ve desteklemek istedikleri muhalefet bati yalakasindan baska bir ise yaramayacaginin gölstergesidir...adam kendi agziyla söyliyor...muhalefeti desteklememiz lazim erdogan bize iyi gelmiyor...o türkiye cikarlari icin calisiyor oysa biz bizim dizimizin dibinde oturacak kilicdaroglu gibi basiretsizleri istiyoruz diyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom