- Konu Sahibi Konu Sahibi
AHHAHA asıl senin karşı koyman lazım nasıl bir koyunluk bu ??Babam 19 yıldır Asgari ücretle çalışıyor en çokta bana koyması gerekirken sana koymuş galiba..
AHHAHA asıl senin karşı koyman lazım nasıl bir koyunluk bu ??Babam 19 yıldır Asgari ücretle çalışıyor en çokta bana koyması gerekirken sana koymuş galiba..
EEE neyi savunuyorsun olum o zaman adam o kadar çalışıyor ve aldığı maaş o dünyanın bir çok ülkesinde millet bir araba almak için 3 çalışırken biz 13 çalışmak zorundayız aç artık gözünüBabam 19 yıldır Asgari ücretle çalışıyor en çokta bana koyması gerekirken sana koymuş galiba..
3 Çocuk yap diyorsa gelipte omu yapıyor konuşturma beni ben tek kardeşim..Oyumuz AKPYe ee ???Zorlamı yaptırdı 3 çocugu bakamıyosan yapmıyacaksınYa sen varya kralsın keşke senin beyninin %1 sahip olsa bunlar ama yoook çünkü tapıyorlar.
Bende diyorumki örnek bir aday göster o geçsin başaEEE neyi savunuyorsun olum o zaman adam o kadar çalışıyor ve aldığı maaş o dünyanın bir çok ülkesinde millet bir araba almak için 3 çalışırken biz 13 çalışmak zorundayız aç artık gözünü
Kim geçsin başa??EEE neyi savunuyorsun olum o zaman adam o kadar çalışıyor ve aldığı maaş o dünyanın bir çok ülkesinde millet bir araba almak için 3 çalışırken biz 13 çalışmak zorundayız aç artık gözünü
Biz bakamıyoruz değil devlet bakma şartları oluşturmuyor Mühendis işsiz var lan bu ülkede ne boş konuşuyorsun3 Çocuk yap diyorsa gelipte omu yapıyor konuşturma beni ben tek kardeşim..Oyumuz AKPYe ee ???Zorlamı yaptırdı 3 çocugu bakamıyosan yapmıyacaksın