- Bütçe
- 90000

Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet!

akakçeden bakma cuma günü gaming gecesinde işlemci 13k dı meselanasıl daha ucuz oluyo akakçeden bire bir aynı ürünleri toplayınca 87k yaptı
14799 işlemci
8066 anakart
5519 ram
41300 gpu
2700 ssd
9080 kasa +psu
5909 sıvı soğutma
totalde 87373 yapıyor
amazonda işlemci 1k daha ucuz.ram konusunda kararsız kaldım onun dışında okey gibi![]()
Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet!www.incehesap.com
haklısınız
fiyat konusunu es geçersek sistemde değiştirilmesi gereken veya daha uyumlu olur dediğiniz parça var mı
anakart olarak wifi olan anakart lazım kablo çekme imkanım yoktek yerden alma mecburiyeti yoksa farklı yerlerden de bakın.
veya
https://www.incehesap.com/negatron-tavsiye-sistem-fiyati-58697/#tabs gibi hazır sistemlere bakın
attığım kartı al, şu an sisteme eklediğinden kat kat iyi, birisi 10 faz diğeri 17 faz, fazladan portlar ve pasif soğutmalı m.2 slotu vs.anakart olarak wifi olan anakart lazım kablo çekme imkanım yok
bu kasaya daha önce bakmıştım hatta birkaç gün önce konu açmıştım kasayı cooler master sıvı soğutma olarak lian li tavsiye edilmişti
ikisi birleşince topladığım sistemle aynı para oluyor
sağolun hocam değerlendireceğimattığım kartı al, şu an sisteme eklediğinden kat kat iyi, birisi 10 faz diğeri 17 faz, fazladan portlar ve pasif soğutmalı m.2 slotu vs.
Şimdiden hayırlı olsun sistem hocam, ben de sistem topluyorum aceleniz yoksa kovalayın parçaları cuma günler vs. 1-3k altına inebiliyor parçalar.sağolun hocam değerlendireceğim