Sizce ekran kartım bozuk mu?

jquenss

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar, bu sistemi aldım ve durum şöyle. https://www.gaming.gen.tr/urun/5233...12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Sistemimiz bu, pch gg9. Oyuna girince çok aşırı ve rahatsız edici bir ses çıkıyor. Bu ses sabit bir ses değil, sürekli olarak değişiyor. Videoda her şeyi gösterdim zaten. Bu ses büyük bir ihtimal elran kartından geliyor. İlk başta Coil Whine olabileceğini düşündüm fakat bu Coil Whine değil, çok değişik bir ses. Sizce ne yapmalıyım, önerileriniz nelerdir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videoyu hemen ekliyorum.

Fan sesi artı coil whine karşık gibi duruyor aslında fanların kaç devirde döndüğüne bakar mısınız?

Fanları elin ile geçiçi süreliğine durdur sesi öyle dinle

IMG_1362.jpeg
IMG_1364.jpeg

Videoda fanları elim ile durduruyorum, videnonun başını kırptım. Yaklaşık olarak 20sn durdurdum fanları. Bu süre yeterli olur mu

IMG_1366.jpeg

Son düzenleme:
furmark stres testi yap 10dk sıcaklık ve fan hızlarını yolla ona göre yardımcı olabilirim

Ekran Görüntüsü (6).png
Ekran Görüntüsü (7).png

furmark stres testi yap 10dk sıcaklık ve fan hızlarını yolla ona göre yardımcı olabilirim
İlk dakikada Hotspot 81, ikinci dakikada Hotspot 82, dokuzuncu dakikada Hotspot 83 derece oldu.

@emreBeoa @NeonPeekr @Zørba

sıcaklıklar çok düşük kart asus değil mi gpu tweak indirir misin

indir orda ayarlar var hazır ayarlar sessiz modu seç oyundayken sesi sıcaklıkları ve hotspot değerlerini test et
Bu ss yeterli oluyor mu? Yaklaşık olarak 30 dakika valorant oynadım. Şu Steam indirimlerini bekliyorum ama... Bizim durum ortada. Çok sinirimi bozdu bu olay.
Ekran Görüntüsü (11).png

Asus Dual serisi bildiğim kadarıyla sesli çalışan bir model ama diğer ses coil whine sesine çok benziyor. Servisle iletişime geçerdim ben olsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,843
Üyeler
184,060
Son üye
zaggmmt
Geri