ıslatılan ahmak
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 340
- İsim
- ıslatılan ahmak
Selam dostlar. Bu stokların olmadığı dönemde ekran kartı fiyatları arttı. Şuanda stokta olan RX580 kartlar 6.800 civarında satılıyor. Bende daha 1.5 yıl garantili temiz XFX RX580 8GB var. Ben bunu ve Ryzen 5 2600'ü satıp beni güzel idare eden bi APU işlemci alsam stoklar düzelince daha güzel bir ekran kartı alsam nasıl olur.
Şimdi stoklar uzun bir süre düzelmiceğini tahmin ediyorum. Bu aralar bilgisayarda sadece LOL, Valorant falan oyananıyo yani yüksek sistem isteyen oyunlar oynamıyorum. Ve Adobe Photshop falan kullanıyorum. Mesela Ryzen 5 3400G falan alsam nasıl olur. İdare eder mi?
Mantıklı mı bilmiyorum sizce nasıl? Ekran kartım kaça gider en fazla ve stoklar sizce ne zaman gelir fiyatlar düşer?
Edit: Bilgisayarsız kalmak istemiyorum işlerimi halledeyim yeter.
Şimdi stoklar uzun bir süre düzelmiceğini tahmin ediyorum. Bu aralar bilgisayarda sadece LOL, Valorant falan oyananıyo yani yüksek sistem isteyen oyunlar oynamıyorum. Ve Adobe Photshop falan kullanıyorum. Mesela Ryzen 5 3400G falan alsam nasıl olur. İdare eder mi?
Mantıklı mı bilmiyorum sizce nasıl? Ekran kartım kaça gider en fazla ve stoklar sizce ne zaman gelir fiyatlar düşer?
Edit: Bilgisayarsız kalmak istemiyorum işlerimi halledeyim yeter.