Sizce Ekran Kartını Açtırmalımıyım ?

78-80 arası gezebilir bu sıcaklarda yükte kartı açtırtmaya gerek yok bence

Hayır oyunda yük binince.

oyunda 80 kötü ama hangi oyun olduğuna görede değişir furmark testinde vs kabul edilebilri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açtır gitsin be babuş zaten kullanıcı hatası diyip yolluyorlar ben artık hiç bir ürüne garanti var mı diye bakmıyorum aldığım günden sonra allaha emanet

78-80 arası gezebilir bu sıcaklarda yükte kartı açtırtmaya gerek yok bence
Hocam şimdi açtırmasam garanti bitiminde yine açtıracağım çünkü her geçen gün daha fazla ısınmaya başlayacak.Mersinde hava 38 derece

oyunda 80 kötü ama hangi oyun olduğuna görede değişir furmark testinde vs kabul edilebilri

açtır gitsin be babuş zaten kullanıcı hatası diyip yolluyorlar ben artık hiç bir ürüne garanti var mı diye bakmıyorum aldığım günden sonra allaha emanet
Hocam işte açılmış kart da satmıyor kimse para veripde almıyor fiyat ölü olmadığı sürece önyargı var açılmışsa bozulup tamir edilmiştir.

Hocam şimdi açtırmasam garanti bitiminde yine açtıracağım çünkü her geçen gün daha fazla ısınmaya başlayacak.Mersinde hava 38 derece

Hocam işte açılmış kart da satmıyor kimse para veripde almıyor fiyat ölü olmadığı sürece önyargı var açılmışsa bozulup tamir edilmiştir.

vallahi sizin vereceğiniz karar satmayı dusunuyorsanız acmayın saıtn gitisn yeni kart alın

Bu ayın 25 inde garantisi bitecek rx 7600 kartım var.Mersinde oturuyorum ve hava çok sıcak.2 sene olacak 25 inde karta bakım yapılmadı içi açılmadı fabrikanın koyduğu macun duruyor.Bu sebeple kart mersin sıcağında 80 derecelere kadar çıkıyor sizce VATAN BILGISAYARA kartı teslim edip servise göndereyimmi için açılması mantıklımı sonuçta yetkili MSI servisi yapacak ?
oyunda yük binince 80 normal önemli değil bi ara 90 lara yaklaşırsa o ara açar bakımını yapıp çözersin.

Yani kartları ilk 2 senede açtırtmak saçma 5-6 senelik kartları bile kimileri acmıyor

oyunda yük binince 80 normal önemli değil bi ara 90 lara yaklaşırsa o ara açar bakımını yapıp çözersin.
Hocam o ara kartın garantisi olmayacak.Bu sefer bilgisayarcıya vermem gerekecek.Kendim beceremem zaten bozarım.

Yani kartları ilk 2 senede açtırtmak saçma 5-6 senelik kartları bile kimileri acmıyor
Kararsızım hocam garanti varken bakımını servis yapsın diyorum.
Öbür türlü açılmış kart olacak.Satarken sıkıntı çıkacak.

vallahi sizin vereceğiniz karar satmayı dusunuyorsanız acmayın saıtn gitisn yeni kart alın
Hocam satmayı düşünmüyorum kesinlikle çünkü yenisini alamam

Hocam o ara kartın garantisi olmayacak.Bu sefer bilgisayarcıya vermem gerekecek.Kendim beceremem zaten bozarım.

Kararsızım hocam garanti varken bakımını servis yapsın diyorum.
Öbür türlü açılmış kart olacak.Satarken sıkıntı çıkacak.

Hocam satmayı düşünmüyorum kesinlikle çünkü yenisini alamam
tamam hocam ver gitsin o zaman zararı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,293
Üyeler
184,613
Son üye
feronias