Neler Yeni

Sizce Ev Nereden Alınmalı?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

Yıllardır akrabalarım ve bizim aile Bağcılar, Bakırköy taraflarında konuşlanmış.
İstanbul güzel olduğu kadar bunaltıcı.

Geçenlerde bir Fethiye tatiline gittiğimde İstanbul' dan ne kadar soğuduğumu anladım.

5 yıldır da Hadımköy' de yaşıyorum, bir yerden bir yere ulaşım arabayla çok pahalı oluyor. Otobüsle gidersen 4,5 saat süren yerler bile var.

Ev almak istiyorum, iş bulma ihtimalimin yüksek olduğu ve ulaşımın, insanların iyi olduğu nereler var?

Elektrik, Elektronik, Biyomedikal, 4 yıl Havalimanı tecrübelerim var. Şimdi de ilaç sektöründe kalifikasyon uzmanı olarak atıldım, tabi dükkan vs. açıp da bir yerde yaşamımı idame ettirebilirim.

Şuan Bursa bana yakın geliyor.

Hem doğası güzel, hem sanayi var, hem insanları kötü değil.

Bir de İstanbul' dan daha yakın diğer şehirlere ama bu aşamadan sonra da semt devreye giriyor.

Ev alınabilecek şehirler ve semtler şeklinde aklınızda olan yerleri yazarsanız sevinirim.

Örneğin İstanbul' da halkalı ulaşım konusunda çok iyi, hastane vs bir sürü şey de var.

Bursa' da ya da başka şehirlerde nereler var?

Ankara' da nerelerden ev bakılır ya da başka şehirlerden?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka ülkeden :)
O şansım yok, dil bilmiyorum. Biliyorum aslında ama beni kabul edecekleri kadar konuşamıyorum.

Evde çalışıyorum fakat o heves de yok, İngilizce öğrenmeye maruz kalmadıktan sonra ister istemez heves kaçıyor malesef.

Türkiye' de bişeyler yapabilmem lazım.

Top Bottom