Önde yok mu ?Selam. Sizce bu kasaya daha fazla fan takmam gerekli mi? Malum yaz geldi ve bir fan var. Bilemedim ve kararsız kaldım. Sizce gerekli mi?
Alıntıyı görüntüle
one 3 adet sartyok hocam
alıexpreste ag12 pro fanlar war tr fıyatından oldukca ucuz zaten bakabılırsınönerdiğiniz ürün var mı?
alıexprestekıler bunlarSelam. Sizce bu kasaya daha fazla fan takmam gerekli mi? Malum yaz geldi ve bir fan var. Bilemedim ve kararsız kaldım. Sizce gerekli mi?
Alıntıyı görüntüle
teşekkürleralıexpreste ag12 pro fanlar war tr fıyatından oldukca ucuz zaten bakabılırsın
onun dısında sunlar war
Mesaj otomatik birleştirildi:
alıexprestekıler bunlar
Aigo AR12PRO bilgisayar kasası Fan Ventoinha PC 120mm RGB Fan 4pin PWM CPU soÄutma fanı 3pin5v sınırsız alan Argb 12cm Ventilador - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Olmaz öyle öne destekliyor ise 2 yada 3 adet takın arkada var zaten üst şart değil bu şekilde hava akışı sağlarsınız önümüz yaz sistem rahatlamış olur.yok hocam
tamam fikrin için teşekkürlerOlmaz öyle öne destekliyor ise 2 yada 3 adet takın arkada var zaten üst şart değil bu şekilde hava akışı sağlarsınız önümüz yaz sistem rahatlamış olur.
ya açıkçası boşta bile 65 dereceyi buluyor ekran kartı sadece.ısınmıyosa takma boşa para
boşta 65yüksek fakat öne takacağın fan çok fazla düşermez termal macun sürmek lazım kartatamam fikrin için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya açıkçası boşta bile 65 dereceyi buluyor ekran kartı sadece.
ön tarafa Gameforce 7r serisinden alsan yeterli olur 3lüyok hocam