Eskiden kullanıyordum, fiyatları çok arttı. En son fiyatları bilmiyorum, ancak ücretsiz bir deneme yapabilirsin ve belki telefon ekranında çözünürlük düşük gelebilir.İnternetim 50 mbps. Telefonda oyun oynamak için sizce alınır mı? Fiyatına değer mi?
Hocam test ettim CS2 falan kasma yok.Eskiden kullanıyordum, fiyatları çok arttı. En son fiyatları bilmiyorum, ancak ücretsiz bir deneme yapabilirsin ve belki telefon ekranında çözünürlük düşük gelebilir.
Hocam zaten bir süre sonra dönüştürücü ile mouse klavye bağlayıp HDMI kablosuyla tv ye bağlamayı düşünüyorum. Sadece fiyat biraz çok.hocam bence telefondan oynadığından zevk almazsın bence minimum tv de falan oyna veya monitör çünkü bence hiç keyifli olmuyor
tamam hocam o zaman mantıklı sana bilgisayar almanı önerirdim ama mağlumHocam test ettim CS2 falan kasma yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam zaten bir süre sonra dönüştürücü ile mouse klavye bağlayıp HDMI kablosuyla tv ye bağlamayı düşünüyorum. Sadece fiyat biraz çok.
Telefonu monitöre falan bağlayıp pc yaparım sıkıntı yok zaten yaptığım şeyler oyun oynamak yt izlemek.tamam hocam o zaman mantıklı sana bilgisayar almanı önerirdim ama mağlum