Neler Yeni

Sizce gümrükte bekletirler mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Oğuz Tutkun
Merhaba arkadaşlar. Yurtdışı vergi kanunu değiştiğinde son siparişlerimizi verdik bir çoğumuz. 5 adet sipariş verdim bende. Bugün 3 tanesi geldi gümrüğe. PTT'den mesaj geldi. Sizce 21'ine kadar bekletirler mi ürünleri extra vergi alalım diye? Normalde 2-3 gün kalıyordu. Haftasonu araya girmesi bi tık düşündürüyor...

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar. Yurtdışı vergi kanunu değiştiğinde son siparişlerimizi verdik bir çoğumuz. 5 adet sipariş verdim bende. Bugün 3 tanesi geldi gümrüğe. PTT'den mesaj geldi. Sizce 21'ine kadar bekletirler mi ürünleri extra vergi alalım diye? Normalde 2-3 gün kalıyordu. Haftasonu araya girmesi bi tık düşündürüyor...
Benim kargolarımı bekletmediler. Normal sürelerde geçiyor. Eğer geçmiyorsa en baştan yasaklı ürün veya eski limitlere takılan bir şey olabilir.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Normalde pttden mesaj geldiyse gümrükten teslim almış oluyor . Bana öyle oluyor herzaman.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Muhammed emin efe
Ptt mesaj attıysa zaten gümrüğü geçmiştir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Oğuz Tutkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman çok iyi. Yırttık. Teşekkürler arkadaşlar. 💗
Normalde pttden mesaj geldiyse gümrükten teslim almış oluyor . Bana öyle oluyor herzaman.
Ptt mesaj attıysa zaten gümrüğü geçmiştir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim kargolarımı bekletmediler. Normal sürelerde geçiyor. Eğer geçmiyorsa en baştan yasaklı ürün veya eski limitlere takılan bir şey olabilir.
Yasaklı veya limite uymayan bişey yok hocam. Ugreen kablo falan aldım :D Stokladık biraz. :D

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Bekletmiyorlar geçiyor benim 63 dolarim geçti dün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,509
Üyeler
160,854
Son üye
atlas27
Top Bottom