Uygun bir anakart olsun işimi görsün dersen bu ürüne bakabilirsin.arkadaşlar alacağım işlemci ryzen5 7500f anakartta kararsız kaldım sadece bir kaç tane bulduğum var sizlere atıyorum lütfen yardımcı olun aşırı kararsız kaldım??
bunun bir üstü var mı knkmUygun bir anakart olsun işimi görsün dersen bu ürüne bakabilirsin.
İki tık üstünü ekledim eğer zorlanıp alabilirsen onu al. Ürüne yorum yapmama gerek yok mükemmel.bunun bir üstü var mı knkm
bu canavar bir şey hee, benim kasaya olur mu ki buİki tık üstünü ekledim eğer zorlanıp alabilirsen onu al. Ürüne yorum yapmama gerek yok mükemmel.![]()
Standart bir kasa ise olur.bu canavar bir şey hee, benim kasaya olur mu ki bu
https://www.trendyol.com/archon/air...i-p-198802032?boutiqueId=61&merchantId=117845 kasa bu knkStandart bir kasa ise olur.
4 tane ram takmak zorunda mıyım slotların 1 2 tanesi boşta kalsa?Olur olur.
Zorun da değilsin tabi ki de. 2 adet ram alırsan anakartın 1-3 ya da 2-4 slotlarına ramları takarsın.4 tane ram takmak zorunda mıyım slotların 1 2 tanesi boşta kalsa?
4 tane sekizlik mi iyi yoksa eldeki ramleri çıkartıp 2 tane 16 lık mıZorun da değilsin tabi ki de. 2 adet ram alırsan anakartın 1-3 ya da 2-4 slotlarına ramları takarsın.
2 tane 16 lık.4 tane sekizlik mi iyi yoksa eldeki ramleri çıkartıp 2 tane 16 lık mı
Tomahawk efsane anakarttır hocam, gözün kapalı alabilirsin.bunun bir üstü var mı knkm