Neler Yeni

Sizce hangi bölüm şuanda mantıklı?

BlackVor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mehmet Arık
kesinlikle geleceğe dönük bir meslek özellikle senin severek yapacağın bir meslek tercih etmen ilerde senin için daha faydalı olacaktır . şunu seç bunu seç diyemem karar kesinlikle senin olmalı. Aileler yeterince etkiliyor bu kararları bence bizim de dahil olmamız doğru değil diye düşünüyorum. Kimsenin senin kararlarını değiştirmesine müsade etme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarım seçtiğin bölümde de en başarılı sen olursun. kardeşim benimn şimdiden hayırlı olsun <3
Bende elimden geldiğince bir yol bulmaya çalışıyorum ama ilerde bu sorunu çözüme kavuşturacağımdan eminim,ilgilendiğin için teşekkür ederim hocam.

Anlıyorum, yazılım mühendisliği için çalışmanız iyi olur.
Peki hocam bilgisayar programcılığı sonrası dgs sizce daha iyi olur mu?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Bence en güzel meslek elektrik elektronik mühendisliği.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Bende elimden geldiğince bir yol bulmaya çalışıyorum ama ilerde bu sorunu çözüme kavuşturacağımdan eminim,ilgilendiğin için teşekkür ederim hocam.

Peki hocam bilgisayar programcılığı sonrası dgs sizce daha iyi olur mu?
DGS ile uğraşmaktan ziyade direkt bilgisayar mühendisliğini hedefle.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Hangisini istiyorsanız onu. Başkalarına sormak en saçma şey benim gözümde. Birisinin lafı vardı sevdiğiniz işi yaparsanız bir gün bile çalışmış olmazsınız tarzı. Hangi işi öyle düşünüyorsan onu dene

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Bölüm sana kalmış ama sana bir büyük tavsiyesi, hangi bölüm olursa olsun ben mezun olduğum zaman havada kaparlar dönemleri geçti gitti. Tabi lise döneminden sonra üniversiteye geçince bir rahatlama olacaktır illa ama hangi bölüm olursa olsun kendini sürekli geliştirmen lazım. Dil, çeşitlilik, bölüm ile alakalı yerlerde çalışmak / staj gibi. Çünkü inanılmaz yığılma var, ya yerini hazır tutacak referansın olacak ya da öne çıkaran özelliklerin.

Bir de direk iyi yerlere gelmek, iyi maaş beklentin olmasın şimdiden karar verdiğin okuduğun meslekten / bölümde soğuma olmasın. Zor günler olacak alıştır kendini (y) Hakkında hayırlısı olsun

bozkan

80+ Bronze
turkiye'de kolay kolay pişman etmeyecek iki bölüm tıp ve bilgisayar mühendisliğidir deyip çekiliyorum.

Tabi tip nerede okudugunuz fark etmezken, bilgisayar muhendisligini gidip adi sani duyulmamis tasra universitelerinde okumayin.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
peki neden hocam 2 yıllık b.programcılığı bitirince hem dgs mühendislik okuyup hemde bir ek işte çalışmak mantıklı değil mi?
DGS ile uğraşmaktan ziyade o bölümü direkt olarak kazanmak daha mantıklı. Alım çok fazla olmuyor DGS ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,721
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom