SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar şu an 10.sınıfım ve bildiğiniz üzere bu sene bölüm seçeceğiz, ve ben şu an büyük bir kararsızlık içerisindeyim. Benim sayısalım ilkokuldan ortaokula kadar çok iyiydi lisede vs. arkadaşlara uyup çalışmamaya başlayınca çok geriledim, ancak sayısal yapabileceğimi biliyorum. Ailem pek karışmıyor istersen EA seç yapamam diyorsan diyorlar, ama onlar da sayısal istiyor gibi. Çevremdekiler de sayısal seç diyorlar sayısalın en kötü mesleği EA'nın ortalama bir mesleğine eşit diyorlar, ablamlar vs. de tüm aile sayısalcı. Çok şükür durumumuz da var ablam diyo sayısala geç 11 - 12yi kolejde oku diyor sayısal derslerini daha etkili veriyorlar diyor ve bende sayısal yapabileceğimi biliyorum ancak kendime güvenemiyorum. İstediğim meslek Havayolu pilotluğu veya Yazılım mühendisliği, sizce EA mı seçmeliyim SAYISAL mı?
Cevap veren herkese teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
MAT FİZİK gayet iyi seviyedeyim ancak geçen seneki hocalarımdan dolayı kimya ve biyolojide eksiğim var ancak by seneki hocalarım iyi gibi duruyor.Arkadaşlar şu an 10.sınıfım ve bildiğiniz üzere bu sene bölüm seçeceğiz, ve ben şu an büyük bir kararsızlık içerisindeyim. Benim sayısalım ilkokuldan ortaokula kadar çok iyiydi lisede vs. arkadaşlara uyup çalışmamaya başlayınca çok geriledim, ancak sayısal yapabileceğimi biliyorum. Ailem pek karışmıyor istersen EA seç yapamam diyorsan diyorlar, ama onlar da sayısal istiyor gibi. Çevremdekiler de sayısal seç diyorlar sayısalın en kötü mesleği EA'nın ortalama bir mesleğine eşit diyorlar, ablamlar vs. de tüm aile sayısalcı. Çok şükür durumumuz da var ablam diyo sayısala geç 11 - 12yi kolejde oku diyor sayısal derslerini daha etkili veriyorlar diyor ve bende sayısal yapabileceğimi biliyorum ancak kendime güvenemiyorum. İstediğim meslek Havayolu pilotluğu veya Yazılım mühendisliği, sizce EA mı seçmeliyim SAYISAL mı?