Sizce hangi iphone Alınmalı? 11/13

erica

80+
Reaksiyon skoru
6
hepinize iyi akşamlar forumdaşlarım iphone a gecmek ıstıyorum ama cok fazla bır bılgım yok butcem 25k max ıkıncı el 11pro yada 13 sizce mantıklı mı sızınde fıkırlerınızı duymak ısterım.

13 kesinlikle.

12 ile bile aralarında devasa farklar var. Pil en önemlisi. 13 alınmalı alınacaksa.

anladım hocam tesekkur ederım son bır sorum olacak maruz gorun ıkıncı el ıphone larda nelere dıkkat etmem lazım
3Utools ile parça kontrolü dışında pek bir şeye bakmaya gerek yok ama o yönden de düzgün iş çıkarılmışsa anlaşılmıyor zaten.

hepinize iyi akşamlar forumdaşlarım iphone a gecmek ıstıyorum ama cok fazla bır bılgım yok butcem 25k max ıkıncı el 11pro yada 13 sizce mantıklı mı sızınde fıkırlerınızı duymak ısterım.
Tabii ki 13 , fark yok diyen arkadaş varsa teknoloji bilgisinden şüphe duyman lazım ve bir daha tavsiye almaman lazım.
11 Devri bitti kısacası böyle söyleyeyim.

3Utools ile parça kontrolü dışında pek bir şeye bakmaya gerek yok ama o yönden de düzgün iş çıkarılmışsa anlaşılmıyor zaten.
anladım tesekkur ederım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabii ki 13 , fark yok diyen arkadaş varsa teknoloji bilgisinden şüphe duyman lazım ve bir daha tavsiye almaman lazım.
11 Devri bitti kısacası böyle söyleyeyim.
hemen ıletısımımı kesıyorum esref abı onerın ıcın tesekkur ederım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11 sakın alma 13 al
tamamdır hocam

hiçbiri. 1. el S24 FE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,276
Üyeler
175,185