Onu diyenden bir daha bu konuyla ilgili tavsiye alma.hocam cok bır fark yok dıyorlar dogru mu?
anladım hocam tesekkur ederım son bır sorum olacak maruz gorun ıkıncı el ıphone larda nelere dıkkat etmem lazımOnu diyenden bir daha bu konuyla ilgili tavsiye alma.
onerın ıcın cok tekkur ederım12 ile bile aralarında devasa farklar var. Pil en önemlisi. 13 alınmalı alınacaksa.
3Utools ile parça kontrolü dışında pek bir şeye bakmaya gerek yok ama o yönden de düzgün iş çıkarılmışsa anlaşılmıyor zaten.anladım hocam tesekkur ederım son bır sorum olacak maruz gorun ıkıncı el ıphone larda nelere dıkkat etmem lazım
Tabii ki 13 , fark yok diyen arkadaş varsa teknoloji bilgisinden şüphe duyman lazım ve bir daha tavsiye almaman lazım.hepinize iyi akşamlar forumdaşlarım iphone a gecmek ıstıyorum ama cok fazla bır bılgım yok butcem 25k max ıkıncı el 11pro yada 13 sizce mantıklı mı sızınde fıkırlerınızı duymak ısterım.
anladım tesekkur ederım3Utools ile parça kontrolü dışında pek bir şeye bakmaya gerek yok ama o yönden de düzgün iş çıkarılmışsa anlaşılmıyor zaten.
hemen ıletısımımı kesıyorum esref abı onerın ıcın tesekkur ederımTabii ki 13 , fark yok diyen arkadaş varsa teknoloji bilgisinden şüphe duyman lazım ve bir daha tavsiye almaman lazım.
11 Devri bitti kısacası böyle söyleyeyim.
tamamdır hocam11 sakın alma 13 al
ben de 60 hz'den sıkıldımhocam androıdden sıkıldım