oyun oynamıyorum hocam 60 hz koymazben de 60 hz'den sıkıldım
hocam fazla oyun oynayan bırısı degılım pubg fln eskıdendıŞöyle diyim pubg de ip 11 akıcı 60 fps drop yiyor ip 13 HD/hdr 60 fps drop yemiyor
11 pil 82 -13 pil 89
Ama yerine yd ip 14 pm yada 15 pro zor da olsa (ytd)
16e alin bence. Tek lens sorun degilse.Ben de 3.5 yıldır 11 kullanıyorum. Bu aralar sizin gibi kararsızlık yaşıyorum. 13 ile 15 arasında kaldım. Bütçem aslında 13 e yetiyor. Zorlarsam 15. Aradaki fiyat farkına değer mi sizce? 13 ten devam mı edeyim? 11’in ekranı leş olduğu için ve pil artık can çekiştiği için geçeceğim. Görüşlerinizi bekliyorum
2. El en az 13 pro almalı ki temizleri 35k civarından başlıyorAlınabiliyorsa ikinciel temiz Pro alırım batarya yeniletirim. 60hz kullanılmaz.
Yd bakmazsan 13 al geçBen de 3.5 yıldır 11 kullanıyorum. Bu aralar sizin gibi kararsızlık yaşıyorum. 13 ile 15 arasında kaldım. Bütçem aslında 13 e yetiyor. Zorlarsam 15. Aradaki fiyat farkına değer mi sizce? 13 ten devam mı edeyim? 11’in ekranı leş olduğu için ve pil artık can çekiştiği için geçeceğim. Görüşlerinizi bekliyorum
16e alin bence. Tek lens sorun degilse.
2. El en az 13 pro almalı ki temizleri 35k civarından başlıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yd bakmazsan 13 al geç
13 alin o zaman. Baska secenek yok hocam.hocam güzel telefon ama sırf kameradan dolayı düşünmüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yd düşünmüyorum hocam. sağ olun.
16e çöp. 13 alabilirsin.13 kesinlikle. Butce 40K olursa 16e de alabilirsin.