Neler Yeni

SİZCE HANGİ İŞLETİM SİSTEMİ DAHA İYİ?

Windows mu ? Linux mu? MacOs mu?

• Linux

• Windows

• MacOs

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Umut Yıldız
Merhaba arkadaşlar gelin hangi işletim sistemi daha iyi oldunu gelin tartışalım kullanıcının kullanım amacı göre değişir bu durum.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
kullanim tercihine bagli ama linux ve windows varken macos tercih etmek icin tek sebep iphone kullaniyor olmak olabilir, yoksa mac mini falan cok guzel alet

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Umut Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullanim tercihine bagli ama linux ve windows varken macos tercih etmek icin tek sebep iphone kullaniyor olmak olabilir, yoksa mac mini falan cok guzel alet
Bende kral linux kullanıcısı olarak söylüyorum bence linux sa çok ön yargı ile yaklaşılıyor Windows kullanıcı ları oyun oynanmaz fazla bişey kurulmaz diye bende eskiden öyle düşünüyordum ama linux sa geçince anladım durum öyle değilmiş hatta linux su Windows dan daha çok sevdim bide linux da arkadaşlar oyun oynana biliyor Windows oynadığınız oyunları linux da oynuya biliriz eyer linux geçmek istiyorsanız yeni geçenler için linux mint tavsiye ediyorum Windows kullanıcı sı bile linux mint çok rahatlıkla kullana bilir ama tabi kide dediğim gibi kullanıcın kullanım amacı na göre değişir ama bence linux sa çok ön yargı ile yaklaşılıyor buda benim düşüncem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan da benim kullandığım işletim sistemi 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,372
Üyeler
165,523
Son üye
yeque
Top Bottom