pc ustasi1
80+ Silver
Yok be olm 1080 p 'de gideri var bence low medium ayarlarda 60 fps oynarım.çıkınca 40 fps droplu gameplay
Yok be olm 1080 p 'de gideri var bence low medium ayarlarda 60 fps oynarım.çıkınca 40 fps droplu gameplay
Hem belli mi olur çıkmasında daha yarım yıl var. Belki çıkana kadar başka bir kart almaya imkanın olurYok be olm 1080 p 'de gideri var bence low medium ayarlarda 60 fps oynarım.
low da 60 versin öp basına koy o oyun düzgün calısmıcak eminimYok be olm 1080 p 'de gideri var bence low medium ayarlarda 60 fps oynarım.
9 Ay taksite girdim 3 gün önce zorHem belli mi olur çıkmasında daha yarım yıl var. Belki çıkana kadar başka bir kart almaya imkanın olur
Çok iddialısın.low da 60 versin öp basına koy o oyun düzgün calısmıcak eminim
Dlss kapalı orta Çoğu ayar High-Medium açabiliceğini düşünüyorum ama dlss performance'de Full high açar4060 orta ayarlarda açar bence
Yarım yıl mı? 2025 sonbaharı dediler ki büyük ihtimalle oradan 2026 başına da bir erteleme alacağını düşünürsek kafadan 2 yılı var dahaHem belli mi olur çıkmasında daha yarım yıl var. Belki çıkana kadar başka bir kart almaya imkanın olur
Yarım yıl mı? 2025 sonbaharı dediler ki büyük ihtimalle oradan 2026 başına da bir erteleme alacağını düşünürsek kafadan 2 yılı var daha
En iyimser ihtimalle dedikleri zamanda çıkarsa yaklaşık 1.5 yıl var.
cıkınca göreceksin diğer oyunlarına bak bir tane duzgun yok cokda zor degıl tahmın etmekÇok iddialısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dlss kapalı orta Çoğu ayar High-Medium açabiliceğini düşünüyorum ama dlss performance'de Full high açar
ps 5 Rtx 2070 super gücünde diye biliyorum. Yani pc tarafında 3060 ve üstü kartlar kasmadan oynatır diye düşünüyorum. Çıkmadan net bir şey demek zor.Sadece tahminleri alalım. Orta dreceli kartlardan bahsediyorum. Mesela 3070. 4060. Bu kartlar Tam ultra açamaz gibime geliyor. Dlss Kapalı düşünürsek.
Örneğin 3070 Tİ'li ve i7 12700'lü bir laptop bu oyunu Ultrada Dllss kapalı açabilir.
Peki Sizce Kartınızdan emin misiniz ?Alıntıyı görüntüle
Oyunda DLSS3 olursa onunla beraber ultrada anca 60FPS yakalar diye düşünüyorum.Oyun 2027de bilgisayara anca gelir. O dönemde RTX 4080 ultrada DLSS kapalı 60 FPS zor alır. RTX 6060 falan alırsınız.
Yaparlar büyük ihtimal Rockstar düşük ayar olayını harbiden ciddiye alıyor.Rdr2 yi düşüğe alınca daha önce harbiden düşük ayar görmediğimi farkettim.Sanki ultra low mod kurmuşsunuz gibi oluyor.Reddit.
Alıntıyı görüntüle
Ama GTX 1650'nin bile bu oyunu kasmadan oynatabileceğine eminim. Diğer forumlardan baktım Optimizasyon Rockstarda Önde gelen bir sorumluluk olduğu söyleniyor. Medium-High ayarlarda Gtx serisi 1080 altında'ki Kartlar da rahatça oynatabilir.
Rockstar satış patlaması isteyen bir şirket. Bu yüzden orta ve düşük donanım kullanıcıları içinde. İyi bir optimizasyon seçenekleri yapacağına eminim çok sabırsızım şimdiden Orta dereceli kullanıcı olarak