Einstein
80+ Platinum
Dahası
3-4-5-6k arası alınmaz bence va panel hiçbir bütçede alınmaz.5 6 düşügrmi giriyor
3-4-5-6k arası alınmaz bence va panel hiçbir bütçede alınmaz.5 6 düşügrmi giriyor
ips le va panel kalite farkı siyah renkte anlaşılmaz , va panel siyah ve beyaz renkte çok daha iyi birde canlı renk ve ghosting testlerini izle ipsle va panelin farkını anlarsınkalite belli kanka nedenn ??
Peki sen basliktaki iki monitorden hangisini onerirsinips le va panel kalite farkı siyah renkte anlaşılmaz , va panel siyah ve beyaz renkte çok daha iyi birde canlı renk ve ghosting testlerini izle ipsle va panelin farkını anlarsın
Ben daha önce asus vg27q aldım fakat ghostingden crysis bile oynayamadım daha sonra aynı monitörün ips hali vg279q aldım ve çok memnunum , o yüzden va panel asus almazdım , yerinde olsam aocun srgb destekli ve bit oranı yüksek ips monitörlerden birini alırım renkleri çok doğru veriyor ve grafik tasarımcılar bile bu şekilde satın alıyor , diğer monitöre bakarsak da 280hz olduğu için bir yerden kısıldı muhtemelen o yüzden illa va olcaksa daha önceki attıklarımdan 165hz olan ve ips hali de sevilen lenovo monitörlerden birini alırdımPeki sen basliktaki iki monitorden hangisini onerirsin
Ben daha önce asus vg27q aldım fakat ghostingden crysis bile oynayamadım daha sonra aynı monitörün ips hali vg279q aldım ve çok memnunum , o yüzden va panel asus almazdım , yerinde olsam aocun srgb destekli ve bit oranı yüksek ips monitörlerden birini alırım renkleri çok doğru veriyor ve grafik tasarımcılar bile bu şekilde satın alıyor , diğer monitöre bakarsak da 280hz olduğu için bir yerden kısıldı muhtemelen o yüzden illa va olcaksa daha önceki attıklarımdan 165hz olan ve ips hali de sevilen lenovo monitörlerden birini alırdım
Sanirim vg249ql3a modelini alicamBen daha önce asus vg27q aldım fakat ghostingden crysis bile oynayamadım daha sonra aynı monitörün ips hali vg279q aldım ve çok memnunum , o yüzden va panel asus almazdım , yerinde olsam aocun srgb destekli ve bit oranı yüksek ips monitörlerden birini alırım renkleri çok doğru veriyor ve grafik tasarımcılar bile bu şekilde satın alıyor , diğer monitöre bakarsak da 280hz olduğu için bir yerden kısıldı muhtemelen o yüzden illa va olcaksa daha önceki attıklarımdan 165hz olan ve ips hali de sevilen lenovo monitörlerden birini alırdım