Yardım Sizce hangi mouse tipi daha mantıklı

Reaksiyon skoru
21

asus pilli sanırsam ve bendede pilli mouselara karşı bir önyargı var böyle temassızlık yapıp doğru çalışmayınca sinirlencek gibi hissediyorum diğeride standlı bir şarj istasyonu var çok fazla araştırmadım siz olsanız hangisini alırdınız çoğunlukla bluetooth ile kullanıcam yorumda bulursanız sevinirim

asus pilli sanırsam ve bendede pilli mouselara karşı bir önyargı var böyle temassızlık yapıp doğru çalışmayınca sinirlencek gibi hissediyorum diğeride standlı bir şarj istasyonu var çok fazla araştırmadım siz olsanız hangisini alırdınız çoğunlukla bluetooth ile kullanıcam yorumda bulursanız sevinirim
Attığın mouselar tarihi eser. Max bütçen nedir?

2.5k üstüne çok çıkamam eğer kaliteli 2.el bulursanız sahibinden linki alabilirmiyim kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok bi kıriterim yok kral mümkünse bluetoothlu olsun elim biraz büyük boyutu uzun olsun yeter bide şarjlı vs. olursa iyi olur

bende düşünüyordum 24 yaşıma kadar kablolu kullandım beleşe g700s buldum tanıdıkta aldım taktım usb dongle'si var 1000hz pil takıyorum şarj edilebilir pil 3-4 gün gidiyor kablolu kadar maşallah elimde yedek pil yoksa takıyorum kablosunu hs atmaya devam ediyorum yakın zamanda klavyemi de kablosuza geciricem

2.5k üstüne çok çıkamam eğer kaliteli 2.el bulursanız sahibinden linki alabilirmiyim kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok bi kıriterim yok kral mümkünse bluetoothlu olsun elim biraz büyük boyutu uzun olsun yeter bide şarjlı vs. olursa iyi olur
scyrox v6-v8 bak sahibindende iyi fiyata veren vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,286
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri