sami şahin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
fanların rengi değişiyor mu oy verdimEvet, sahibim. Anket ekledim.
fanların rengi değişiyor mu oy verdimEvet, sahibim. Anket ekledim.
Hayır, değişmiyor. Fanları da boya rengine göre değiştieeceğim.fanların rengi değişiyor mu oy verdim
kasa çok güzel modlamaya da uygun ama fanlarının rengi değişmiyor oluşu fiyatına göre pahalı yapıyor fanlarını rengini değitirebildiğimiz modeli var mıHayır, değişmiyor. Fanları da boya rengine göre değiştieeceğim.
Kasa 1 yıl önce 360 TL'ye alınabiliyordu, şu anki fiyatına alınmaz. Cygnus v2 daha iyi.kasa çok güzel modlamaya da uygun ama fanlarının rengi değişmiyor oluşu fiyatına göre pahalı yapıyor fanlarını rengini değitirebildiğimiz modeli var mı
aynı bu tasarıma benzer böyle modlama yapabileceğimiz kompakt bir kasa önerebilir misiniz? Cygnus v2 modlamaya çok uygun değilKasa 1 yıl önce 360 TL'ye alınabiliyordu, şu anki fiyatına alınmaz. Cygnus v2 daha iyi.
Aerocool güzel yapıyor bu tür kasaları. Pek alternatifi yok böyle kasaların hocam. MAG Forge biraz böyle.aynı bu tasarıma benzer böyle modlama yapabileceğimiz kompakt bir kasa önerebilir misiniz? Cygnus v2 modlamaya çok uygun değil
eğer güzel bir rehber yapar iseniz bu kasayı alabilirim içinden gelen fanları atarım yapıcak bir şey yok çok pahalı değil ama fanları en azından rgb olsaymışAerocool güzel yapıyor bu tür kasaları. Pek alternatifi yok böyle kasaların hocam. MAG Forge biraz böyle.