Neler Yeni

SİZCE HESABIM ÇALINMIŞ MIDIR

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
dc den bi link geldi linke bastım beni hesabımı girebilmem için bir yere attı ama hesabımı girmedim (birebir dc nin hesap girme yeri gibiydi) bu olaydan sonra pc nin ıp sini ve modemin ıpsini değiştirdim sonra dc hesabımı sildim ama geri yükledim sizce bir şey olur mu

VorleN

80+ Silver
dc den bi link geldi linke bastım beni hesabımı girebilmem için bir yere attı ama hesabımı girmedim (birebir dc nin hesap girme yeri gibiydi) bu olaydan sonra pc nin ıp sini ve modemin ıpsini değiştirdim sonra dc hesabımı sildim ama geri yükledim sizce bir şey olur mu
Eğer çalındığını zannetmiyorum ama çalındıysa aynı anda yüzlerce kişiye özelden link atar.

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer çalındığını zannetmiyorum ama çalındıysa aynı anda yüzlerce kişiye özelden link atar.
arkadaşımın hesabı çalınmış o da bana link atmıştı ama kendisi atmamıştı ama bende böyle bir şey yok bu olay 2 gün önce oldu ben direk hesabı sildim ama şimdi hesabı geri aldım hemen eset yükledim bir çok kez virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı ve de kimseye mesaj atılmamış bi sorun teşkil etmez değil mi ?

VorleN

80+ Silver
arkadaşımın hesabı çalınmış o da bana link atmıştı ama kendisi atmamıştı ama bende böyle bir şey yok bu olay 2 gün önce oldu ben direk hesabı sildim ama şimdi hesabı geri aldım hemen eset yükledim bir çok kez virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı ve de kimseye mesaj atılmamış bi sorun teşkil etmez değil mi ?
Eset'in virüs taramasından ne olacak yükle bi Kaspersky total securty tam tarama yap gör bak bakalım nasıl trojanler çıkıyor :)

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eset'in virüs taramasından ne olacak yükle bi Kaspersky total securty tam tarama yap gör bak bakalım nasıl trojanler çıkıyor :)
ama eğer çalınsaydı herkese mesaj atmış olurdu değil mi ?

Bura.K

80+ Silver
Bir şey indirmediğiniz ve hesabınızı girmediğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Çok şüpheleniyorsanız virüs taraması yapın ama hesabı silmek bir tık fazla kaçıyor.

Kadir_1987

80+ Silver
Merak etme çalınmamıştır.
Çalınsa idi şuanda duramazdın :)

Lothunia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Can Kaya
Sunucu daveti atmış olmasınlar rjjajsjdnja 😂

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Sunucu daveti atmış olmasınlar rjjajsjdnja 😂
yok la yok 1 haftalık bedava nitro için linkti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey indirmediğiniz ve hesabınızı girmediğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Çok şüpheleniyorsanız virüs taraması yapın ama hesabı silmek bir tık fazla kaçıyor.
şu an karspersky diye bir uygulama söylendi yukarıda her şeyi tarıyor

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Hesabınızın çalındığından şüphe ediyorsanız, discord şifrenizi değiştirin bu işlem Token dediğimiz şifreyi de değiştirecektir. Çalan kişi çoğunlukla direk şifrenizi girmektense TOKEN ile giriş yapıyor. Eğer bu da sizi güvende hissettirmezse AUTH2'yi aktif edin. Hiç bir şekilde sizden habersiz hesabınıza giriş yapamayacaktır.

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bilmediğiniz linklere tıklamadan önce http://www.wheregoes.com/ sitesi üzerinden kontrol edin, yönlendirme var mı yok mu, hangi çerezleri kullanıyor görüntüleyin.

Top Bottom