- Konu Sahibi Konu Sahibi
ps4 var zaten hocam evde ama dediğin gibi oyunlar uçuk fiyatlı her zamanki gibiPS4 daha mantıklı ama oyunlar pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama illa PC olacaksa 1050ti sistemi seçerdim
ps4 var zaten hocam evde ama dediğin gibi oyunlar uçuk fiyatlı her zamanki gibiPS4 daha mantıklı ama oyunlar pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama illa PC olacaksa 1050ti sistemi seçerdim
RX 550 SİSTEMİ ALIN HOCAM.AMA AYRICA KONU AÇIN BELKİ O FİYATA DAHA İYİ SİSTEM VARDIR.haklısın hocam ama ben i3 9100 alıp rtx 3080 alayım gibi bişey söylemedim r3 1200af 1050ti besleyebilen bi işlemci bildiğim kadarıyla sonradan ekran kartı alırım herhalde ama piyasa düzelir mi bilemiyorum.
işlemciyi yükselttiğim zaman 5100tl oluyor r5 1600af yapabiliyom oda bütçeyi aşıyorİşlemcisini yükseltebilir en azından . Sonuçta sıfır 1050ti nerden baksan 2500 var
caps açık kalmış.RX 550 SİSTEMİ ALIN HOCAM.AMA AYRICA KONU AÇIN BELKİ O FİYATA DAHA İYİ SİSTEM VARDIR.
sıkıntı yok hocam extradan açarım bi konu daha olmazsa rx 550 sistemini alırımcaps açık kalmış.
aynen hocam main oyun valorant olcak ama böyle fazladan gta,csgo,fortnite tarzı takılcamValorant falan oynayacaksın, işlemciye önem ver. Arkadaşlar lütfen bilinçsiz bilgilendirme yapmayalım.
piyasa baya düşüyor bana kalırsa ilk güzel bir işlemci al sonra ise ekran kartını alırsınhaklısın hocam ama ben i3 9100 alıp rtx 3080 alayım gibi bişey söylemedim r3 1200af 1050ti besleyebilen bi işlemci bildiğim kadarıyla sonradan ekran kartı alırım herhalde ama piyasa düzelir mi bilemiyorum.
R3 3100 olan sistemi al. 1600AF yapma derim. Oyun konusunda 3100 daha iyi.aynen hocam main oyun valorant olcak ama böyle fazladan gta,csgo,fortnite tarzı takılcam
hocam eğer fps oyunlarına düşkün değilseniz o parayla ps4 oyunlar alın eğer fps oyunu oynamak istiyorum diyorsanız siz bilirsinizişlemciyi yükselttiğim zaman 5100tl oluyor r5 1600af yapabiliyom oda bütçeyi aşıyor
yükseltme seçeneklerinde r3 3100 yok. 1050ti sistemi gamegarajda var indirimde şuan zaten sonradan ekran kartı takıcam sisteme ama piyasa düzelir mi bilmiyom şu şartlarda ekran kartı alamam yada 1050ti ekran kartına 3000tl vermemYapabilirsem R3 3100 1050ti kullan yada idarelik 5000g dersini bekleyin derim aciliyeti varsa bilemem
hocam ps4 var dedim zaten e spor oyunları için sistem alıcamhocam eğer fps oyunlarına düşkün değilseniz o parayla ps4 oyunlar alın eğer fps oyunu oynamak istiyorum diyorsanız siz bilirsiniz
render yapmıcam zaten 1600af almama gerek yok saol bilgilendirmen içinR3 3100 olan sistemi al. 1600AF yapma derim. Oyun konusunda 3100 daha iyi.