Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Yüzdelik dilimim: 11.65
İstediğim lisenin yüzdelik dilimi : 10.83
?
?
belki girebilirsin ek kontenjanlar da olacak daha ve özel okula gidecek bir sürü kişi varYüzdelik dilimim: 11.65
?
Geçen sene miGirebilirsin şansına bağlı.
Bizim lise 374 tabandı arkadaş 352 ile girmişti.
Evet.Geçen sene mi
Girebilirsin.Evet.
Ve şöyle bir şey de var istediğim lisenin yüzdelik dilimi geçen senenin dilimi. Belki bu sene artarEvet.
Geçen sene yüzde 7 Lil okula 9.16 ile girdim 2.tercihtr puanı düştü girme sansin varVe şöyle bir şey de var istediğim lisenin yüzdelik dilimi geçen senenin dilimi. Belki bu sene artar
İnşallah girerim ya. Eğer oraya girersem hem iyi bir eğitim görücem hem de pc yi kapmış olucamGeçen sene yüzde 7 Lil okula 9.16 ile girdim 2.tercihtr puanı düştü girme sansin var
Ben 2.tercihte girdim denemekten çekinme fakat tercihlerde dikkat etİnşallah girerim ya. Eğer oraya girersem hem iyi bir eğitim görücem hem de PC yi kapmış olucam
Zaten bizim burada az lise var 5 tane ya vardır ya yoktur. 1. Tercihe bu liseyi yazmayı düşünüyorum zaten. Buralarda tek nitelikli diyebileceğimiz okul oBen 2.tercihte girdim denemekten çekinme fakat tercihlerde dikkat et
Hangi il.Zaten bizim burada az lise var 5 tane ya vardır ya yoktur. 1. Tercihe bu liseyi yazmayı düşünüyorum zaten. Buralarda tek nitelikli diyebileceğimiz okul o