youaretheman
80+
Boyum 176 sizce 75-80 var mıyım? daha mı zayıfımdır yoksa daha mı fazlayımdır?
Oha cidden o kadar duruyor muyum?85 altı değilsin.
85 benceOha cidden o kadar duruyor muyum?
ilk kilo alımında sadece göbek çıkar sonrasında genişlersin. Sen genişlemişsin artık. 85 altı çıkarsan bacakların çok incedir kilo üst vücuda gitmiştir ancak görünende 85 altı değilsin.Oha cidden o kadar duruyor muyum?
olm malmısın ** gidip tartılsana tartı gibimi gözüküyoruz illa küfür edip banmı yiyelimAlıntıyı görüntüle
Boyum 176 sizce 75-80 var mıyım? daha mı zayıfımdır yoksa daha mı fazlayımdır?
tartım yok. kaç zamandırda tartıalamadım ve dıştan nasıl göründüğümü merak ettim. girip bakmayabilir ya da yazmayadabilirdinolm malmısın ** gidip tartılsana tartı gibimi gözüküyoruz illa küfür edip banmı yiyelim
yok bacaklarım ince değil malesef. 90 yokumdur herhalde ama deil mi?ilk kilo alımında sadece göbek çıkar sonrasında genişlersin. Sen genişlemişsin artık. 85 altı çıkarsan bacakların çok incedir kilo üst vücuda gitmiştir ancak görünende 85 altı değilsin.
eczaneye git ?tartım yok. kaç zamandırda tartıalamadım ve dıştan nasıl göründüğümü merak ettim. girip bakmayabilir ya da yazmayadabilirdin
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok bacaklarım ince değil malesef. 90 yokumdur herhalde ama deil mi?
bi de genişlediğimi nasıl anladınız bence resimde o kadar belli olmuyoilk kilo alımında sadece göbek çıkar sonrasında genişlersin. Sen genişlemişsin artık. 85 altı çıkarsan bacakların çok incedir kilo üst vücuda gitmiştir ancak görünende 85 altı değilsin.
haftasonu kapalı okul çıkışında da kapatıyorlar genelde. ondan bi türlü gidemedim.eczaneye git ?
Oladabilir. Bende 175 boyundayım zamanında 90-92 kiloydum ama bacaklar geniş olduğundan kilolu durmuyordum. Sende bacaklarda geniş ise 90 üstü değilsindir ama 90'a sınırda olabilirsin. Eczaneye gidip ölçülebilirsin.tartım yok. kaç zamandırda tartıalamadım ve dıştan nasıl göründüğümü merak ettim. girip bakmayabilir ya da yazmayadabilirdin
yok bacaklarım ince değil malesef. 90 yokumdur herhalde ama deil mi?
Fotoğrafta göbek yok artık. Vücut genişlediğinden göbek görüntüsü azalmış.bi de genişlediğimi nasıl anladınız bence resimde o kadar belli olmuyo
e o zaman daha zayıf görünmem gerekmez mi? belki vücut ince göbek o kadar dicem de siz deneyimlisiniz sanırımOladabilir. Bende 175 boyundayım zamanında 90-92 kiloydum ama bacaklar geniş olduğundan kilolu durmuyordum. Sende bacaklarda geniş ise 90 üstü değilsindir ama 90'a sınırda olabilirsin. Eczaneye gidip ölçülebilirsin.
Fotoğrafta göbek yok artık. Vücut genişlediğinden göbek görüntüsü azalmış.