Bir zamanlar hayalini kurduğum ve o zamanlar bile pahalı olan kasadır kendisi. Ben olsam ömürlük kullanırdım.Geçenlerde sistemimi değiştirdim anakart ram işlemci güncellediğim diğer kalan SSD vs aynı. Kasam Cooler Master Haf 912 sizce bu kapsamı değiştirmeli miyim bunun yerine ne alabilirim?
Anakart boyutun?Geçenlerde sistemimi değiştirdim anakart ram işlemci güncellediğim diğer kalan SSD vs aynı. Kasam Cooler Master Haf 912 sizce bu kapsamı değiştirmeli miyim bunun yerine ne alabilirim?
Yılların efsane kasasıdır. Eğer yoksa yan tarafa da bir fan takarak ekran kartınınızın serinliğine serinlik katabilirsiniz. Ben kullanmaya devam edin çok sağlam bir kasadır. Hava akışı da gayet yeterlidir.Geçenlerde sistemimi değiştirdim anakart ram işlemci güncellediğim diğer kalan SSD vs aynı. Kasam Cooler Master Haf 912 sizce bu kapsamı değiştirmeli miyim bunun yerine ne alabilirim?
Micro ATXAnakart boyutun?
Çok iyi kasa maşallahı var ama kablolama konusunda kötü birazYılların efsane kasasıdır. Eğer yoksa yan tarafa da bir fan takarak ekran kartınınızın serinliğine serinlik katabilirsiniz. Ben kullanmaya devam edin çok sağlam bir kasadır. Hava akışı da gayet yeterlidir.
5 yıldır bende görüntü değişsin gibisinden biraz benimkiBir zamanlar hayalini kurduğum ve o zamanlar bile pahalı olan kasadır kendisi. Ben olsam ömürlük kullanırdım.
MSI 100m e bakabilirsinizMicro ATX
Çok iyi kasa maşallahı var ama kablolama konusunda kötü biraz
5 yıldır bende görüntü değişsin gibisinden biraz benimki
Başka var mı bi öneriniz hem göze hitap eden hem iyi soğutanMSI 100m e bakabilirsiniz
O genişliği ve o kaliteyi yeni kasada bulamayabilirsin hocam. Karar senin tabi.Micro ATX
Çok iyi kasa maşallahı var ama kablolama konusunda kötü biraz
5 yıldır bende görüntü değişsin gibisinden biraz benimki
valla çok hoş bir kasaBaşka var mı bi öneriniz hem göze hitap eden hem iyi soğutan
Başka var mı bi öneriniz hem göze hitap eden hem iyi soğutan