Neler Yeni

sizce konsol almalı mıyım

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
lappelduvide
beyler ps5 pro için para mı biriktireyim yoksa şu an xbox series x mi alayım ne önerirsiniz ps5 almak istiyordum fakat oyun fiyatları falan acayip pahalı gamepasse göre günlerdir x mi alsam 5 mi alsam proyu mu beklesem karar veremedim çıldırıcam

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,682
İsim
Emre siyah
ps5 + yıllık abonelik al 1 yılı 2500 tl falandı

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,682
İsim
Emre siyah
ithalatçı garantili alsam sorun yaşar mıyım bilkom sorun olduğunda birebir değişim falan yapıyor mudur acaba
playstationlarda genelde sorun olmuyor diye biliyorum garanti konunda ne kadar sağlam bilkom hiçbir fikrim yok .
2. el bile alabilirsin bence.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Fırat divitci
ps5 slim almıştım ps5 proyu almayı düşünmüyorum slim 400 euro iken pro 800 euro olacak ps5 pronun çıkacağı paraya sana 4070 super kasa toplarım tadını çıkarırsın. Konsol istiyorsan şu an ps5 alıp yıllık ps plus almak en mantıklısı hatta yılbaşında ps pluslara %25 indirim geliyor yılbaşını bekliyorum yıllık deluxe veya extra çekicem. 2055 tl'ye yıllık deluxe alabilirsiniz yılbaşında veya 1750tl'ye extra (daha mantıklı).

Riqel

80+
ps5 + ps deluxe + ea play

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
lappelduvide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ps5 slim almıştım ps5 proyu almayı düşünmüyorum slim 400 euro iken pro 800 euro olacak ps5 pronun çıkacağı paraya sana 4070 super kasa toplarım tadını çıkarırsın. Konsol istiyorsan şu an ps5 alıp yıllık ps plus almak en mantıklısı hatta yılbaşında ps pluslara %25 indirim geliyor yılbaşını bekliyorum yıllık deluxe veya extra çekicem. 2055 tl'ye yıllık deluxe alabilirsiniz yılbaşında veya 1750tl'ye extra (daha mantıklı).
masaüstü sistem istemiyorum yeni sattım konsol istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ps5 + ps deluxe + ea play
xbox series x daha mantıklı değil mi ya

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Fırat divitci
masaüstü sistem istemiyorum yeni sattım konsol istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

xbox series x daha mantıklı değil mi ya
Tamam ben zaten konsol istiyorsanız ps5 alın diyorum proyu beklemeyin bende ps5 de masaüstü de var. Xbox şu an mantıklı değil bence.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
lappelduvide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam ben zaten konsol istiyorsanız ps5 alın diyorum proyu beklemeyin bende ps5 de masaüstü de var. Xbox şu an mantıklı değil bence.
neden mantıklı değil hocam ithalatçı garantili x'ler ps5'den ucuzlar ayrıca

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Fırat divitci
neden mantıklı değil hocam ithalatçı garantili x'ler ps5'den ucuzlar ayrıca
Şu yüzden mantıklı değil xbox series X de artık ucuz bir konsol değil eskiden ps5'ten çok daha ucuzdu ve almıştım o yüzden bir süre kullandım. Konsol hoş güzel ama xbox gamepass daha yeni bir zam yedi en üst tier almazsanız xboxun kendi en son çıkan oyunları eklenmiyor ps plus şu an daha ucuz ve exclusive oyunları xbox tarafına kıyasla daha fazla.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
lappelduvide
Şu yüzden mantıklı değil xbox series X de artık ucuz bir konsol değil eskiden ps5'ten çok daha ucuzdu ve almıştım o yüzden bir süre kullandım. Konsol hoş güzel ama xbox gamepass daha yeni bir zam yedi en üst tier almazsanız xboxun kendi en son çıkan oyunları eklenmiyor ps plus şu an daha ucuz ve exclusive oyunları xbox tarafına kıyasla daha fazla.
ithalatçı garantili alsam sorun yaşar mıyım flytechnology yorumları bayağı olumlu sizde distribütör garantili mi var

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Fırat divitci
ithalatçı garantili alsam sorun yaşar mıyım flytechnology yorumları bayağı olumlu sizde distribütör garantili mi var
En ucuz olanını almış geçmiştim. Bir sorun yaşarsan hiçbiri yardımcı olmaz zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Utku
Sana bağlı Xbox özel oyunlarını seviyorsan onu al.Ps5 inkini seviyorsan ps5 al.Ayrıca PS5 pro için bence bekleme.O paraya bal gibi bilgisayar toplanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,067,711
Üyeler
169,608
Son üye
orc1402
Top Bottom