Neler Yeni

Sizce laptopumu değişmeli miyim?

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 yıl önce güzel bir fiyata denk getirdiğim için ASUS TUF F15 laptop aldım.

Cihazın fiyatı uygun olduğu için ve aldığım zamanda kullanmaya çok da ihtiyacım olmadığı için özelliklerine çok takılmamıştım.

Şu an üniversiteye başlamış bulunmaktayım ve aktif olarak laptopu kullanıyorum ve birkaç eksik fark ettim.

Eksikler:
Fan sesi çok geliyor.
Isılar fazla (yükte GPU: 65-75 CPU: 80-90)
RAM kesinlikle yetersiz kalıyor (yükte 7000-7200 MB'lerde dolanıyor)
SSD kapasite olarak az geliyor (tamamen kişisel istek)

Sizce güzelce temizleyip, termal macun değişip, ek RAM SSD takatak bir de güzel bir soğutucu alarak devam mı edeyim.
Ortalama olarak bana masrafı 1500₺
Not: Cihazı açarsam garanti dışı kalacak.

Ya da bu cihazı satıp üzerine 2-3K koyup 16 RAM'li soğutması güzel cihaz mı alayım?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 yıl önce güzel bir fiyata denk getirdiğim için ASUS TUF F15 laptop aldım.

Cihazın fiyatı uygun olduğu için ve aldığım zamanda kullanmaya çok da ihtiyacım olmadığı için özelliklerine çok takılmamıştım.

Şu an üniversiteye başlamış bulunmaktayım ve aktif olarak laptopu kullanıyorum ve birkaç eksik fark ettim.

Eksikler:
Fan sesi çok geliyor.

Sizce güzelce temizleyip, termal macun değişip, ek RAM SSD takatak bir de güzel bir soğutucu alarak devam mı edeyim.

Ya da bu cihazı satıp üzerine 2-3K koyup 16 RAM'li soğutması güzel cihaz mı alayım?
Hocam tabii ki butecniz var ise daha iyi bir bilgisayar alin, islemci cok isiniyormus 1 senelik bilgisayar icin cok bence benim 12 yillik hic degismeyen termal macunlu eski bilgisayarim bile 90 derecelerde geziyordu.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tabii ki butecniz var ise daha iyi bir bilgisayar alin, islemci cok isiniyormus 1 senelik bilgisayar icin cok bence benim 12 yillik hic degismeyen termal macunlu eski bilgisayarim bile 90 derecelerde geziyordu.

Hocam tuf serisi biraz ısınan seri imiş sonradan haberim oldu.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Güzel fiyata satabiliyorsanız satın, üzerine bir miktar para koyup yeni cihaz alın.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,576
İsim
Lokman Doğan
Özellikleri ney hocam ?
Kaç gb ssd var..?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Sakın TUF eski kasa almayın wifi kart problemleri ve ısınma problemleri kronik sorunlu.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Eksikler:
Fan sesi çok geliyor.

Bence cihaz güzel, 8 Ram ekle devam et. Dual Channel performansını görmemişsin daha cihazın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,673
Üyeler
167,177
Son üye
truoity
Top Bottom