Neler Yeni

Sizce okullar kapanir mi, kapanmali mi?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Tatile girilince ekstra iki haftalık bir tatil daha eklenip devam edilirse daha iyi olur. Şu aşılamaya daha fazla önem verilmeli. Onun dışında devlet sürü bağışıklığı yöntemi yapmak istediğinden kapanmayacaktır.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kapanmaz ve Kesinlikle kapanmamalı, fakat kapansa da bir şey olmaz çocuklar tabiri caiz ise kitap yüklü eşek gibiler af edersiniz çünkü çoğu derse isteksiz

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam diger hesabima zaten arada bir giris yapiyordum, az once denedigim de boyle bir hesap yok yazdi.
Zaten surekli girmiyordum ama denedigimde giremedim.
Nicki ne o hesabın

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,245
İsim
Mert Can Ergün

wake up to reality

80+ Silver
Benim okulumda sinav kelebek sistemi ile yapiliyor, 5 gunde 4 sinif kapandi :D
Bizim korona yüzünden kelebek iptal oldu, hocalar sınavları hazırlamıştı ama sınavları değiştirmeleri gerekti. 1 günde yeni sınav hazırladılar a ve b gruplu, saçma sapan sınavlara girdik. 1 günde nasıl düzgün sınav hazırlayabilirler ki 5 farklı döneme? Yani keşke sınavlara girip eve dönsek, zaten okulda sınavlara çalıştığımız için ders de islemiyoruz.

imcN4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ogulcan Basaran
Bizim korona yüzünden kelebek iptal oldu, hocalar sınavları hazırlamıştı ama sınavları değiştirmeleri gerekti. 1 günde yeni sınav hazırladılar a ve b gruplu, saçma sapan sınavlara girdik. 1 günde nasıl düzgün sınav hazırlayabilirler ki 5 farklı döneme? Yani keşke sınavlara girip eve dönsek, zaten okulda sınavlara çalıştığımız için ders de islemiyoruz.
Evet. Gecen sene sinavlari olup gidiyorduk. Suan ise sinav oluyoruz, fakat ders islemiyoruz. Yani, bilmiyorum.

Top Bottom